مقاله بررسی خاصیت ضدمیکروبی نانوذره و فیلم کیتوزان بر دو گونه از باکتری‌های بیماری زا با منشا غذا


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی خاصیت ضدمیکروبی نانوذره و فیلم کیتوزان بر دو گونه از باکتری‌های بیماری زا با منشا غذا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خاصیت ضدمیکروبی نانوذره و فیلم کیتوزان بر دو گونه از باکتری‌های بیماری زا با منشا غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خاصیت ضدمیکروبی نانوذره و فیلم کیتوزان بر دو گونه از باکتری‌های بیماری زا با منشا غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خاصیت ضدمیکروبی نانوذره و فیلم کیتوزان بر دو گونه از باکتری‌های بیماری زا با منشا غذا :

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: تجزیه­ناپذیری مواد مورد استفاده در بسته­بندی­های مواد غذایی از یک طرف و آلودگی­های میکروبی ناشی از آن­ها از طرف دیگر، مشکلاتی را برای جامعه امروزی ایجاد نموده است. از این رو استفاده از موادی که قابلیت تجزیه‌پذیری زیستی دارند و دارای خاصیت ضدمیکروبی نیز هستند، مورد توجه دانشمندان قرار گرفته است. کیتوزان یکی از پلیمرهای زیستی است که در جهت حذف این مشکلات در نظر گرفته شده است. مواد و روش­ها: ­در این پژوهش ابتدا نانوذرات و فیلم کیتوزان را ساخته و بعد از بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آنها به بررسی اثر ضدمیکروبی آن­ها بر روی باکتری های بیماری­زا با منشا غذایی که شامل Staphylococcus aureus PTCC 1431 و Listeria monocytogenes می­باشد، با روش­های مختلف پرداخته شد. یافته­ها: نانوذره کیتوزان با اندازه­ 273 نانومتر ساخته ­شد و میزان MICوMBC بر روی دو باکتری فوق الذکر ۵/۳ میکروگرم در میلی لیتر تعیین شد. فیلم کیتوزان نیز ساخته شد که دارای ضخامت ۴۳/۶۹±2/4 میکرومتر، میزان رطوبت درحدود ۱% و میزان حلالیت فیلم ۵۲ % بود که سبب کاهش ۱۰۰% تعداد باکتری­های بیماری زا در مدت ۲۴ ساعت در دمای ۳۰ درجه سانتی­گراد گردید. نتیجه­گیری: با توجه به قابلیت تجزیه پذیری کیتوزان، از آنجا که خاصیت ضدمیکروبی کیتوزان چه به صورت نانوذره­ای و چه به صورت فیلمی بر روی باکتری­های بیماری زا با منشا غذایی مذکور به اثبات رسید، می­ توان پیشنهاد نمود که در بسته بندی­های ضدمیکروبی مواد غذایی استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.