مقاله بررسی خاصیت ضدمیکروبی نانوذره و فیلم کیتوزان بر دو گونه از باکتریهای بیماری زا با منشا غذا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خاصیت ضدمیکروبی نانوذره و فیلم کیتوزان بر دو گونه از باکتریهای بیماری زا با منشا غذا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خاصیت ضدمیکروبی نانوذره و فیلم کیتوزان بر دو گونه از باکتریهای بیماری زا با منشا غذا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خاصیت ضدمیکروبی نانوذره و فیلم کیتوزان بر دو گونه از باکتریهای بیماری زا با منشا غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خاصیت ضدمیکروبی نانوذره و فیلم کیتوزان بر دو گونه از باکتریهای بیماری زا با منشا غذا :
تعداد صفحات :۱۳
مقدمه: تجزیهناپذیری مواد مورد استفاده در بستهبندیهای مواد غذایی از یک طرف و آلودگیهای میکروبی ناشی از آنها از طرف دیگر، مشکلاتی را برای جامعه امروزی ایجاد نموده است. از این رو استفاده از موادی که قابلیت تجزیهپذیری زیستی دارند و دارای خاصیت ضدمیکروبی نیز هستند، مورد توجه دانشمندان قرار گرفته است. کیتوزان یکی از پلیمرهای زیستی است که در جهت حذف این مشکلات در نظر گرفته شده است. مواد و روشها: در این پژوهش ابتدا نانوذرات و فیلم کیتوزان را ساخته و بعد از بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آنها به بررسی اثر ضدمیکروبی آنها بر روی باکتری های بیماریزا با منشا غذایی که شامل Staphylococcus aureus PTCC 1431 و Listeria monocytogenes میباشد، با روشهای مختلف پرداخته شد. یافتهها: نانوذره کیتوزان با اندازه 273 نانومتر ساخته شد و میزان MICوMBC بر روی دو باکتری فوق الذکر ۵/۳ میکروگرم در میلی لیتر تعیین شد. فیلم کیتوزان نیز ساخته شد که دارای ضخامت ۴۳/۶۹±2/4 میکرومتر، میزان رطوبت درحدود ۱% و میزان حلالیت فیلم ۵۲ % بود که سبب کاهش ۱۰۰% تعداد باکتریهای بیماری زا در مدت ۲۴ ساعت در دمای ۳۰ درجه سانتیگراد گردید. نتیجهگیری: با توجه به قابلیت تجزیه پذیری کیتوزان، از آنجا که خاصیت ضدمیکروبی کیتوزان چه به صورت نانوذرهای و چه به صورت فیلمی بر روی باکتریهای بیماری زا با منشا غذایی مذکور به اثبات رسید، می توان پیشنهاد نمود که در بسته بندیهای ضدمیکروبی مواد غذایی استفاده شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.