مقاله بررسی اثر بسته‎بندی در اتمسفر تعدیل یافته بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی تمشک با روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر بسته‎بندی در اتمسفر تعدیل یافته بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی تمشک با روش سطح پاسخ دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر بسته‎بندی در اتمسفر تعدیل یافته بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی تمشک با روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر بسته‎بندی در اتمسفر تعدیل یافته بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی تمشک با روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر بسته‎بندی در اتمسفر تعدیل یافته بر ماندگاری و حفظ خصوصیات کیفی تمشک با روش سطح پاسخ :

تعداد صفحات :۲۱

مقدمه: میوه تمشک می­تواند به­عنوان یک منبع خوب از ریزمغذی‏های گوناگون (آنتوسیانین، پلی‎فنول، اسید آسکوربیک، فیبر، پروتئین، مواد معدنی) مورد توجه قرار گیرد. تمشک به علت فعالیت متابولیکی بالا و حساسیت به پوسیدگی قارچی به ویژه کپک خاکستری، یکی از میوه­های بسیار فساد پذیر بوده و طول عمر پایینی دارد. استفاده از بسته­بندی با اتمسفر تعدیل یافته، قابلیت ماندگاری میوه‎های فسادپذیری مانند تمشک را افزایشدادهو ارزش تجاری آنها را بالا می‎برد. مواد و روش­ها: در این تحقیق به منظور بررسی اثر سه متغیر شامل نسبت گاز دی‏اکسیدکربن به اکسیژن (در سه سطح صفر، یک و دو حجمی-حجمی)، زمان ( صفر، پنج و ۱۰ روز) و مقدار ماده ضد‏ عفونی کننده پرکلرین (صفر، ۲۵۰ و۵۰۰ ppm) بر میزان افت وزن، اسیدیته، بافت و بارمیکروبی میوه تمشک از طرح مرکب مرکزی استفاده شد. میوه تمشک در بسته­بندی­های پلیمری دو لایه اتیلن- پلی‌آمید با ضخامت ۵۰ میکرون بسته­بندی و در دمای ۴ درجه سلسیوس نگهداری شدند. یافته­ها: نتایج آنالیز واریانس نشان داد که تاثیرات خطی، درجه دوم و متقابل پارامترهای زمان، غلظت پرکلرین و نسبت CO2/O2 بر روی خواص کیفی میوه تمشک در دوره ماندگاری معنی­دار بوده است. افزایش غلظت پرکلرین و افزایش نسبت CO2/O2 در حفظ خصوصیات کیفی میوه تمشک اثر مثبتی داشته و اثر منفی زمان را بر خصوصیات کیفی میوه تمشک کاهش داده است. نتیجه­گیری:استفادهازبسته­بندیتحت اتمسفرتعدیل یافته می‎تواندروندکاهشدرخصوصیاتکیفی تمشکراکندنموده و از شدت افت کیفیت آن بکاهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.