مقاله ساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ساخت بیوفیلم جدید بر پایه نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر و بررسی خواص ضدمیکروبی آن به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی :

تعداد صفحات :۲۴

مقدمه: در میان انواع فناوری‌های بسته‌بندی فعال موجود، بسته‌بندی ضدمیکروبی زمینه‌ای است که به‌تازگی روی آن تحقیقات بیشتری متمرکز شده است. استفاده همزمان از نانوذرات و مواد ضدمیکروب در بسته‌بندی غذا راهکاری جدید است. این تحقیق با هدف ساخت یک بیوفیلم بر پایه نانوکامپوزیت حاوی نانوذرات نشاسته، نانوذرات سلولز و عصاره سیر انجام گرفت که هم ویژگی‌های تجزیه‌پذیری و هم خاصیت ضدمیکروبی داشته باشد. مواد وروش‌ها: عصاره سیر از سیر تازه تهیه و بعد نانوذرات سلولز و نشاسته به روش شیمیایی سنتز گردید. برای تعیین ویژگی‌های نانوذرات نشاسته و سلولز، تصویربرداری میکروسکوپ الکترونی روبشی به کار رفت. با افزودن مخلوط سه ماده فوق بر روی پلیمر پلی اتیلن یک بیوفیلم تهیه شد که از نظر خاصیت ضدمیکروبی بر علیه دو باکتری، یک مخمر و یک کپک به‌ تنهایی و در حضور شیر تا ۶ هفته بررسی شد. داده‌ها با تست آماری t-test مقایسه شدند. معیار ۰۵/0p< برای تعیین معنی‌داری اختلاف داده ها بکار رفت. آنالیزهای آماری با استفاده از نرم‌افزار SPSS نسخه ۱۶ انجام شد. یافته‌ها: بیوفیلم تهیه‌شده بر روی اشریشیا کلای بالاترین خاصیت ضدمیکروبی را داشت (با قطر هاله عدم رشد حدود ۵/۸ سانتی‌متر اطراف بیوفیلم). اثر ضدمیکروبی بیوفیلم سنتز شده در حضور شیر آلوده (بعنوان مدل بسته بندی شیر) به‌طور معنی‌داری نسبت به کنترل، که حاوی هیچ‌گونه بیوفیلمی نبود، بالاتر بود. نتیجه‌گیری: با نانوذرات نشاسته، سلولز و عصاره سیر که روی یک پلیمر قرار می‌گیرند می‌توان بیوفیلم ضدمیکروبی مناسبی تهیه نمود. نتایج حاصل از این پژوهش می‌تواند رویکرد جدیدی به‌سوی استفاده از بسته‌بندی‌های فعال ضدمیکروبی در صنایع غذایی جهت بهبود کیفیت، ایمنی و کاهش زباله‌های حاصل از غذا بحساب آید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.