مقاله بررسی اثرات پیش‏تیمار آبگیری اسمزی در فشارکاهش‏یافته ناپیوسته برروی بافت، رنگ و جذب روغن برش‌های کیوی سرخ شده در خلا


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثرات پیش‏تیمار آبگیری اسمزی در فشارکاهش‏یافته ناپیوسته برروی بافت، رنگ و جذب روغن برش‌های کیوی سرخ شده در خلا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات پیش‏تیمار آبگیری اسمزی در فشارکاهش‏یافته ناپیوسته برروی بافت، رنگ و جذب روغن برش‌های کیوی سرخ شده در خلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات پیش‏تیمار آبگیری اسمزی در فشارکاهش‏یافته ناپیوسته برروی بافت، رنگ و جذب روغن برش‌های کیوی سرخ شده در خلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات پیش‏تیمار آبگیری اسمزی در فشارکاهش‏یافته ناپیوسته برروی بافت، رنگ و جذب روغن برش‌های کیوی سرخ شده در خلا :

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: یکی از روش‏های آماده‏سازی در فرآوری میوه‏ها و سبزی‏ها آبگیری اسمزی تحت فشار کاهش یافته ناپیوسته می‏باشد که به دلیل استفاده از دماهای پایین امکان تولید فرآورده‏هایی با بافت و رنگ مطلوب را می‏دهد. هدف از انجام این تحقیق بررسی اثرات متغیرهای فرآیند آبگیری اسمزی (فشار محیط، زمان تماس محصول با محلول، غلظت و دمای محلول اسمزی) بر روی شاخص‏های کیفی فرآورده (تغییرات رنگ، بافت، جذب روغن) و دستیابی به شرایط بهینه فرآیند می‏باشد. مواد و روش‌ها: در این پژوهش از یک سیستم آبگیری اسمزی تحت خلاء استفاده گردید که شامل جار بی‏هوازی، سبد توری، پمپ خلاء، فشارسنج و دماسنج بود. با بررسی پارامترهای کیفی محصول محدوده دمای محلول اسمزی ۳۰ تا ۵۰ درجه سانتی‏گراد، فشار ۵۰۰ تا ۷۰۰ میلی‏بار، غلظت محلول اسمزی ۳۰ تا ۵۰ درصد و مدت زمان تماس محصول با محلول اسمزی ۶۰ تا ۱۸۰ دقیقه تعیین گردید. با استفاده از مدل آماری رویه پاسخ نقشه آزمایش‏ها شامل ۳۱ آزمون به دست آمد و نمونه‏های فرآوری شده در نهایت در دمای ۱۰۸ درجه سانتی‌گراد، زمان۸ دقیقه و فشار ۳۲۰ میلی بار تحت خلاء سرخ شدند و سپس اثرات این پارامترها بر روی شاخص‏های کیفی نمونه های فرآوری شده در سه تکرار مورد آزمایش قرار گرفتند. یافته‌ها:پس از تجزیه و تحلیل داده‏ها، شرایط بهینه شامل دمای محلول اسمزی۷۱/۴۸درجه سانتی‏گراد، فشار ۰۷/۵۹۲ میلی‏بار، مدت زمان ۹۲/۶۲ دقیقه وغلظت محلول اسمزی ۸۷/۳۴ درصد حاصل شد. با انجام آزمایش بهینه با شرایط ذکر شده میزان تغییرات رنگ ۶۳/۱۳، جذب روغن g oil/100g dry basis82/14 و بافت۷۸/۲ N/mبه دست آمد. نتیجه‌گیری:نتایج نشان داد که افزایش دمای محلول اسمزی سبب کاهش سختی بافت و افزایش تغییرات رنگ می‏شود. با افزایش غلظت محلول اسمزی میزان تغییرات رنگ، جذب روغن و سختی بافت کاهش می‏یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.