مقاله بررسی اثرات پیشتیمار آبگیری اسمزی در فشارکاهشیافته ناپیوسته برروی بافت، رنگ و جذب روغن برشهای کیوی سرخ شده در خلا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات پیشتیمار آبگیری اسمزی در فشارکاهشیافته ناپیوسته برروی بافت، رنگ و جذب روغن برشهای کیوی سرخ شده در خلا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات پیشتیمار آبگیری اسمزی در فشارکاهشیافته ناپیوسته برروی بافت، رنگ و جذب روغن برشهای کیوی سرخ شده در خلا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات پیشتیمار آبگیری اسمزی در فشارکاهشیافته ناپیوسته برروی بافت، رنگ و جذب روغن برشهای کیوی سرخ شده در خلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات پیشتیمار آبگیری اسمزی در فشارکاهشیافته ناپیوسته برروی بافت، رنگ و جذب روغن برشهای کیوی سرخ شده در خلا :
تعداد صفحات :۱۳
مقدمه: یکی از روشهای آمادهسازی در فرآوری میوهها و سبزیها آبگیری اسمزی تحت فشار کاهش یافته ناپیوسته میباشد که به دلیل استفاده از دماهای پایین امکان تولید فرآوردههایی با بافت و رنگ مطلوب را میدهد. هدف از انجام این تحقیق بررسی اثرات متغیرهای فرآیند آبگیری اسمزی (فشار محیط، زمان تماس محصول با محلول، غلظت و دمای محلول اسمزی) بر روی شاخصهای کیفی فرآورده (تغییرات رنگ، بافت، جذب روغن) و دستیابی به شرایط بهینه فرآیند میباشد. مواد و روشها: در این پژوهش از یک سیستم آبگیری اسمزی تحت خلاء استفاده گردید که شامل جار بیهوازی، سبد توری، پمپ خلاء، فشارسنج و دماسنج بود. با بررسی پارامترهای کیفی محصول محدوده دمای محلول اسمزی ۳۰ تا ۵۰ درجه سانتیگراد، فشار ۵۰۰ تا ۷۰۰ میلیبار، غلظت محلول اسمزی ۳۰ تا ۵۰ درصد و مدت زمان تماس محصول با محلول اسمزی ۶۰ تا ۱۸۰ دقیقه تعیین گردید. با استفاده از مدل آماری رویه پاسخ نقشه آزمایشها شامل ۳۱ آزمون به دست آمد و نمونههای فرآوری شده در نهایت در دمای ۱۰۸ درجه سانتیگراد، زمان۸ دقیقه و فشار ۳۲۰ میلی بار تحت خلاء سرخ شدند و سپس اثرات این پارامترها بر روی شاخصهای کیفی نمونه های فرآوری شده در سه تکرار مورد آزمایش قرار گرفتند. یافتهها:پس از تجزیه و تحلیل دادهها، شرایط بهینه شامل دمای محلول اسمزی۷۱/۴۸درجه سانتیگراد، فشار ۰۷/۵۹۲ میلیبار، مدت زمان ۹۲/۶۲ دقیقه وغلظت محلول اسمزی ۸۷/۳۴ درصد حاصل شد. با انجام آزمایش بهینه با شرایط ذکر شده میزان تغییرات رنگ ۶۳/۱۳، جذب روغن g oil/100g dry basis82/14 و بافت۷۸/۲ N/mبه دست آمد. نتیجهگیری:نتایج نشان داد که افزایش دمای محلول اسمزی سبب کاهش سختی بافت و افزایش تغییرات رنگ میشود. با افزایش غلظت محلول اسمزی میزان تغییرات رنگ، جذب روغن و سختی بافت کاهش مییابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.