مقاله ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر عملکرد محصولات و ارائه راهبرد تغییر الگوی کشت (مطالعه موردی: حوضه سیمینهرود)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر عملکرد محصولات و ارائه راهبرد تغییر الگوی کشت (مطالعه موردی: حوضه سیمینهرود) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر عملکرد محصولات و ارائه راهبرد تغییر الگوی کشت (مطالعه موردی: حوضه سیمینهرود) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر عملکرد محصولات و ارائه راهبرد تغییر الگوی کشت (مطالعه موردی: حوضه سیمینهرود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر عملکرد محصولات و ارائه راهبرد تغییر الگوی کشت (مطالعه موردی: حوضه سیمینهرود) :
تعداد صفحات :۲۴
پیشبینی و ارزیابی اثرات تغییر اقلیم در برنامهریزیهای آتی مدیران میتواند بسیار مؤثر باشد. ابزارهای مختلفی برای رسیدن به این هدف مورد استفاده قرار میگیرد. در این تحقیق، مدل SWAT برای شبیهسازی و ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر محصولات در حوضه سیمینهرود استفاده شد و راهبرد تغییر الگوی کشت بهعنوان یک راهکار تطبیقی مورد ارزیابی قرار گرفت. برای مدلسازی شرایط تغییر اقلیم در منطقه از خروجیهای مدل گردش عمومی جوی-اقیانوسی HadCM3 تحت دو سناریو انتشار A2 و B2 بهره گرفته شد. این خروجیها با استفاده از مدل SDSM ریزمقیاسنمایی شدند و دادههای کمینه و بیشینه دما و بارندگی برای سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۳۳ بهدست آمدند و بهعنوان ورودی برای مدل SWAT بهکار برده شدند. سپس مقادیر تنشهای آبی و دمایی، عملکرد محصولات و جریان ورودی به دریاچه ارومیه تحت شرایط تغییر اقلیم برآورد و بهعنوان راهبرد مدیریت فعلی (BAU) نامگذاری شد. نتایج حاکی از افزایش متوسط تنش آبی و دمایی و کاهش عملکرد محصولات بود. پس از ارزیابی اثرات تغییر اقلیم در حوضه، تغییر الگوی کشت به گندم و جو بهعنوان راهبردی تطبیقی مورد ارزیابی قرار گرفت که نشاندهنده کاهش ۳۲ و ۲۴ درصدی تنش آبی تحت هر دو سناریو انتشار A2 و B2 نسبت بهشرایط مدیریت فعلی (BAU) بود. همچنین کالری تولیدی و ورودی به دریاچه افزایشی بهترتیب برابر ۶/۱۵ و ۸/۱۵ درصد تحت سناریو A2 و ۸/۱۱ و ۱/۱۲ درصد تحت سناریو B2 را نسبت بهشرایط BAU نشان داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.