مقاله بررسی تأثیرکم آبیاری بر عملکرد، خصوصیات کیفی و شاخص بهرهوری مصرف آب ۳ رقم سویا در دشت مغان


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تأثیرکم آبیاری بر عملکرد، خصوصیات کیفی و شاخص بهرهوری مصرف آب ۳ رقم سویا در دشت مغان دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیرکم آبیاری بر عملکرد، خصوصیات کیفی و شاخص بهرهوری مصرف آب ۳ رقم سویا در دشت مغان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیرکم آبیاری بر عملکرد، خصوصیات کیفی و شاخص بهرهوری مصرف آب ۳ رقم سویا در دشت مغان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیرکم آبیاری بر عملکرد، خصوصیات کیفی و شاخص بهرهوری مصرف آب ۳ رقم سویا در دشت مغان :

تعداد صفحات :۲۲

کم­­آبی اصلی­ترین عامل محدود کننده رشد گیاهان است، به‌طوری‌که حصول عملکرد مطلوب در شرایط کم‌آبیاری مستلزم انتخاب رقم مناسب با توجه به شرایط هر منطقه می‌باشد. براین­اساس آزمایشی به­صورت کرت‌های خرد شده بر پایه بلوک‌های کامل تصادفی در ۳ تکرار در دشت­مغان در سال­های ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ بر روی گیاه سویا اجرا شد. تیمارها شامل ۴ سطح آبیاری IR1 (شاهد)، IR2 (80 درصد نیاز­آبی)، IR3 (70 درصد نیاز­آبی) و IR4 (50 درصد نیاز­آبی) به­عنوان عامل اصلی و ارقام زودرس سویا (Cul1:­ ویلیامز، Cul2:­M9و Cul3:­­زان) به­عنوان عامل‌ فرعی بودند. نتایج حاصل از مقایسه میانگین داده‌ها نشان دادند که کم‌آبیاری در تمامی سطوح موجب کاهش عملکرد و اجزای آن، درصد روغن­دانه و بهره­وری آب مصرفی در تمامی ارقام شد. به‌طوری‌که بالاترین میزان آن‌ها (عملکرد ۴۰۰۰ کیلوگرم در هکتار، تعداد غلاف در هر بوته ۳۳/۱۲۷، تعداد دانه در هر بوته ۲۴۰، وزن هزاردانه ۳۴۰ گرم، بیوماس ۸۹۰۰ کیلوگرم در هکتار، درصد پروتئین­دانه ۳/۲۵، بهره­وری مصرف آب بر اساس عملکرد دانه ۹۵/۰ کیلوگرم­ بر متر مکعب و بهره­وری مصرف آب بر اساس روغن­دانه ۲۳/۰ کیلوگرم­ بر­ متر ­مکعب) در تیمار IR1 مربوط به رقم ویلیامز و پایین‌ترین مقادیر آن‌ها در تیمارهای IR3 و IR4 مربوط به رقم زان بود. همچنین پایین‌ترین درصد پروتئین­دانه در تیمار آبیاری نرمال در رقم ویلیامز و بالاترین آن در رقم M9 در تیمار IR4 به دست آمد. بنابراین بر اساس نتایج تحقیق، در دشت­مغان رقم ویلیامز برترین رقم ­(از نظر تمامی صفات مورد بررسی به­ویژه بهره­وری آب مصرفی) در شرایط کم‌آبیاری و آبیاری نرمال؛ رقم زان و M9 حساس­ترین رقم­ها به کم‌آبیاری بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.