مقاله بررسی اثر ارتفاع، اندازه مؤثر و ضریب یکنواختی صافی های شنی نوع تند در حذف کدورت و باکتری های گروه کلی فرم در تصفیه خانه های آب تهران (مطالعه موردی: پایلوت تصفیه خانه آب شماره یک تهران)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر ارتفاع، اندازه مؤثر و ضریب یکنواختی صافی های شنی نوع تند در حذف کدورت و باکتری های گروه کلی فرم در تصفیه خانه های آب تهران (مطالعه موردی: پایلوت تصفیه خانه آب شماره یک تهران) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ارتفاع، اندازه مؤثر و ضریب یکنواختی صافی های شنی نوع تند در حذف کدورت و باکتری های گروه کلی فرم در تصفیه خانه های آب تهران (مطالعه موردی: پایلوت تصفیه خانه آب شماره یک تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ارتفاع، اندازه مؤثر و ضریب یکنواختی صافی های شنی نوع تند در حذف کدورت و باکتری های گروه کلی فرم در تصفیه خانه های آب تهران (مطالعه موردی: پایلوت تصفیه خانه آب شماره یک تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ارتفاع، اندازه مؤثر و ضریب یکنواختی صافی های شنی نوع تند در حذف کدورت و باکتری های گروه کلی فرم در تصفیه خانه های آب تهران (مطالعه موردی: پایلوت تصفیه خانه آب شماره یک تهران) :

تعداد صفحات :۱۸

زمینه و هدف: تامین آب قابل شرب، با کیفیت مناسب یکی از اهداف اصلی تصفیه­خانه­های آب می­باشد. فیلتراسیون فرآیندی­است که بیش­ترین سهم کیفی را در عملیات تصفیه آب و حدود ۲۰ درصد از هزینه تصفیه­خانه را به خود اختصاص می­دهد. اصلی­ترین شاخصی که تاکنون برای بررسی کارایی صافی­ها مورد استفاده قرار گرفته است، کدورت آب خروجی می­باشد.
روش بررسی: در این بررسی اثر ارتفاع مختلف بسترصافی(Cm90-70-50-20)، اندازه مؤثر(۱- ۷۵.۰) و ضریب یکنواختی(۵.۱-۱) صافی­های شنی نوع تند در حذف کدورت و باکتری­های گروه کلی­فرم از کانال ورودی به مدت ۴ ماه از خرداد ماه سال ۱۳۸۹ مطابق روش­های استاندارد آنالیز آب از پایلوت موجود و مستقر در کنار کانال آب ورودی نمونه­برداری و نمونه­ها بلافاصله در آزمایشگاه­های تصفیه­خانه و دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران مورد آنالیز قرار گرفت.
یافته ها: نتایج حاصل از بستر درشت دانه بیان­گر بیش­ترین راندمان حذف کدورت، ۵۸.۸۳% که مربوط به کدورت NTU5 و ارتفاع بسترCm 90می­باشد. کم­ترین راندمان حذف کدورت ۲۵.۲۹% که مربوط به کدورتNTU 10 و ارتفاع بستر Cm20 می باشد. بیش­ترین راندمان حذف کلی­فرم ۹۲.۸۷% که مربوط به کدورت NTU2 و ارتفاع بسترCm 90 می­باشد. کم­ترین راندمان حذف کلی­فرم در درشت دانه ۳۸% که مربوط به کدورت NTU10 و ارتفاع بسترCm 20 می باشد. ارتفاع موثر در درشت دانه در حذف کدورت و کلی­فرم مربوط بهCm 90 می­باشد. بیش­ترین زمان کارکرد صافی در بستر درشت دانه ۳۵ ساعت، و مربوط به کدورت NTU2 و کم­ترین زمان کارکرد صافی در بستر درشت دانه ۲۳ ساعت، مربوط به کدورت NTU10 می­باشد.
بحث و نتیجه گیری: نتایج حاصل از بستر ریزدانه شامل، بیش­ترین راندمان حذف کدورت ۹۳% که مربوط به کدورت NTU2 و ارتفاع بستر Cm90، کم­ترین راندمان حذف کدورت ۹.۵۴% که مربوط به کدورت NTU 7و ارتفاع بسترCm 50 می­باشد. بیش­­ترین راندمان حذف کلی­فرم ۹۲/۹۱% که مربوط به کدورت NTU 2 و ارتفاع بستر Cm90 و کم­ترین راندمان حذف کلی­فرم ۴۵% که مربوط به کدورت NTU10 و ارتفاع بستر Cm20 می­باشد. ارتفاع موثر در حذف کدورت و کلی­فرم مربوط به ارتفاع Cm90 می­باشد. بنابراین آنچه از نتایج فوق مسلم است، راندمان هر دو بستر به کدورت خروجی و عملکرد واحد قبلی فرآیند(زلال سازی) ارتباط مستقیم دارد. بیش­ترین زمان کارکرد صافی در بستر ریز دانه ۲۸ ساعت، و مربوط به کدورت NTU2 می باشد. کم­ترین زمان کارکرد صافی در بستر ریزدانه ۱۴ ساعت، مربوط به کدورت NTU 10 می­باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.