مقاله بررسی سینتیک خشک کردن لایهای نازک کدوی سبز با فرآیند جابه جایی هوای داغ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی سینتیک خشک کردن لایهای نازک کدوی سبز با فرآیند جابه جایی هوای داغ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی سینتیک خشک کردن لایهای نازک کدوی سبز با فرآیند جابه جایی هوای داغ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سینتیک خشک کردن لایهای نازک کدوی سبز با فرآیند جابه جایی هوای داغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی سینتیک خشک کردن لایهای نازک کدوی سبز با فرآیند جابه جایی هوای داغ :
تعداد صفحات :۱۶
در این تحقیق با استفاده از خشککن آزمایشگاهی جابهجایی هوای داغ، خشک کردن لایهای نازک برشهای کدوی سبز، مدلسازی شد. آزمایشها در سه سطح دمایی ۶۰، ۷۰ و ۸۰ درجهی سانتیگراد و سه ضخامت ۳ ، ۵ و ۷ میلی متر در سه تکرار انجام گردید. رطوبت اولیهی کدوی سبز ۰۵/۹۳ درصد بر مبنای مرطوب به دست آمد.۱۰ مدل ریاضی سینتیکی استاندارد بر دادههای تجربی برازش داده شد و ارزیابی مدلها از طریق چهار معیار ضریب همبستگی، ریشهی میانگین مربعات خطا، کاهش کای اسکور و خطای انحراف میانگین مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. بررسی نتایج، نشان داد که مدل میدلی نسبت به سایر مدلها مراحل خشک شدن برش کدوی سبز را بهتر ارزیابی میکند. بنابراین، این مدل برای پیشبینی تغییرات رطوبت و کیفیت بالای محصول در فرآیند خشک کردن لایهای نازک کدوی سبز با جابهجایی هوای داغ مناسب تشخیص داده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.