مقاله فرمولاسیون ماست طعمدار میوهای قالبی با استفاده از رنگ دانهی طبیعی و بررسی ویژگیهای آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله فرمولاسیون ماست طعمدار میوهای قالبی با استفاده از رنگ دانهی طبیعی و بررسی ویژگیهای آن دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله فرمولاسیون ماست طعمدار میوهای قالبی با استفاده از رنگ دانهی طبیعی و بررسی ویژگیهای آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرمولاسیون ماست طعمدار میوهای قالبی با استفاده از رنگ دانهی طبیعی و بررسی ویژگیهای آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله فرمولاسیون ماست طعمدار میوهای قالبی با استفاده از رنگ دانهی طبیعی و بررسی ویژگیهای آن :
تعداد صفحات :۱۶
در این پژوهش به منظور افزایش تنوع فرمولاسیونهای ماست از عصارهی چغندر قرمز به مقدار ۰، ۵/۱، ۲ و ۵/۲% و عصارهی طعمی میوه (توت فرنگی) به مقدار ۰، ۶، ۸ و ۱۰%، جهت تهیهی ماست طعم دار میوه ای قالبی با ۲/۴% چربی، استفاده شد. ویژگیهای حسی، رنگی، فعالیت آنتی اکسیدانی و مقدار ترکیبات فنولی محلول در آب ماست طعمدار میوهای بهینه شده و ماست ساده طی ۲۱ روز دورهی نگهداری، بررسی شد. نتایج حاصل، نشان داد که ۶% عصارهی طعمی میوه و ۲% عصارهی چغندر قرمز، مناسبترین مقادیر، جهت تهیهی ماست طعمدار توت فرنگی هستند و پذیرش کلی آن به طور معنیداری بیشتر از ماست ساده میباشد. کاهش معنیداری در ویژگیهای حسی و رنگ ماست طعمدار میوهای در طول دورهی نگه داری مشاهده نشد. همچنین، عصارهی چغندر قرمز موجب شد تا ترکیبات فنولی محلول در آب و فعالیت آنتی اکسیدانی آن (که تاثیرات سلامت بخشی بر بدن دارند)، در طول مدت نگهداری، بیشتر از ماست ساده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.