مقاله بهینهسازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینهسازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینهسازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینهسازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینهسازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت :
تعداد صفحات :۱۳
زرشک به عنوان یک محصول منحصر بهفرد و بومی در مقیاس اقتصادی در ایران پرورش داده میشود و در بقیهی نقاط دنیا جزء گیاهان زینتی یا دارویی به شمار میآید. میوهی زرشک با دارا بودن رنگ مناسب و طعم دلپذیر میتواند علاوه بر استفاده به صورت میوهی خشک در تهیهی فرآوردههای غذایی مثل ژله، شربت، مارمالاد، نکتار، لواشک و… مورد استفاده قرار گیرد. به همین دلیل شناخت و بررسی روشهای مناسب استخراج رنگ از زرشک ضروری به نظر میرسد. در این پژوهش استخراج آنتوسیانینهای زرشک در حضور امواج فراصوت در سه دمای ۳۰، ۴۰ و ۵۰ درجهی سانتیگراد و سه زمان ۲۰، ۱۰ و ۳۰ دقیقه با دو حلال اسید کلریدریک و اتانل انجام شد و سپس غلظت آنتوسیانینهای عصاره و تفالهی زرشک به روش pH افتراقی و بر حسب آنتوسیانین غالب زرشک (سیانیدین ۳-گلایکوزید) محاسبه گردید. نتایج، بیشترین مقدار آنتوسیانین را در عصاره و تفالهای که با استفاده از امواج فراصوت در دمای ۵۰ درجهی سانتیگراد و زمان ۲۰ دقیقه استخراج شده بود به میزان ۲۶۰/۱۷۱ میلی گرم در ۱۰۰ میلی لیتر محلول، نشان داد. با کاربرد امواج فراصوت برای استخراج آنتوسیانینها، زمان فرایند کاهش و سرعت آن افزایش مییابد. از عصارهی استخراج شده از زرشک پس از تغلیظ تا بریکس ۶۰ میتوانیک رنگ طبیعی تولید کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.