مقاله تأثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا و نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگی های لاشه و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا و نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگی های لاشه و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا و نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگی های لاشه و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا و نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگی های لاشه و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا و نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگی های لاشه و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۲۱

این پژوهش به منظور ارزیابی تاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه­ورا و آنتی­بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی ویژگی­­­های لاشه و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه­های گوشتی انجام شد. در این پژوهش، از ۱۸۰ قطعه جوجه خروس یکروزه گوشتی سویه راس ۳۰۸ استفاده شد. پژوهش طی ۶ هفته و در قالب طرح کاملا تصادفی با پنج تیمار و سه تکرار برای هر یک و ۱۲ قطعه جوجه در هر تکرار انجام شد. تیمار­های آزمایشی شامل سطوح مختلف ژل آلوئه­ورا(صفر، ۵/۱، ۲ و ۵/۲درصد) و آنتی­بیوتیک نئومایسین(۲/۰ گرم­در­کیلوگرم) بودند. نتایج تحقیق نشان داد که جوجه­های دریافت کننده­ی ۲ درصد ژل آلوئه­ورا مصرف خوراک کمتری در مقایسه با جوجه­های سایر تیمار­ها در کل دوره پرورش داشتند(۰۵/۰>P). میزان ماده خشک گوشت سینه در جوجه­های تغذیه شده با ۲ درصد ژل بالاتر از مقدار مربوط به جوجه­های تیمار شاهد بود. همچنین میزان پروتئین گوشت سینه در جوجه­های دریافت کننده سطوح مختلف ژل(۵/۱، ۲ و ۵/۲ درصد) و نئومایسن بالاتر از مقدار مربوط به جوجه­های تیمار شاهد بود(۰۵/۰>P). افزودن ۵/۲ درصد ژل آلوئه­ورا به طور معنی­داری ماده خشک و چربی ران را در مقایسه با تیمار شاهد و نئومایسین افزایش داد(۰۵/۰>P). میزان پروتئین گوشت ران جوجه­های تغذیه شده با ۵/۱ و ۵/۲ درصد ژل به­طور معنی­داری بالاتر از مقدار مربوط به تیمار شاهد و نئومایسین بود. همچنین سختی، صمغیت و قابلیت جویدن گوشت ران جوجه­های دریافت کننده ۵/۱، ۲ و ۵/۲ درصد ژل آلوئه­ورا، بالا­تر از مقدار مربوط به جوجه­های تیمار شاهد و آنتی­بیوتیک بود(۰۵/۰>P). سنجش تست فشاری بر سینه نشان داد که تغذیه با ۵/۲ درصد ژل آلوئه­ورا سختی سینه را در مقایسه با تیمار شاهد افزایش داد(۰۵/۰>P).به طور کلی، افزودن ژل آلوئه­ورا به جیره جوجه­های گوشتی تأثیری بر ویژگی­های فیزیکی گوشت سینه و ران ندارد ولی موجب بهبود عملکرد و کیفیت شیمیایی (ماده خشک، چربی و پروتئین) گوشت سینه و ران می­گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.