مقاله تأثیر تلقیح بذر با سویه های باکتری سودوموناس Pseudomonas fluorescens بر صفات کمی و کیفی دو رقم برنج (Oryza sativa L.)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر تلقیح بذر با سویه های باکتری سودوموناس Pseudomonas fluorescens بر صفات کمی و کیفی دو رقم برنج (Oryza sativa L.) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تلقیح بذر با سویه های باکتری سودوموناس Pseudomonas fluorescens بر صفات کمی و کیفی دو رقم برنج (Oryza sativa L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تلقیح بذر با سویه های باکتری سودوموناس Pseudomonas fluorescens بر صفات کمی و کیفی دو رقم برنج (Oryza sativa L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تلقیح بذر با سویه های باکتری سودوموناس Pseudomonas fluorescens بر صفات کمی و کیفی دو رقم برنج (Oryza sativa L.) :

تعداد صفحات :۲۴

تأثیر تلقیح بذر با سویه­های باکتری سودوموناس Pseudomonas fluorescensبر صفات کمی و کیفی دو رقم برنج(Oryza sativa L.) [1]

Effect of seed inoculation with Pseudomonas fluorescens strains on quantitative and qualitative indices of two rice cultivars (Oryza sativa L.)

سیدمحمدرضا احتشامی ۱*، زهرا امین­دلدار ۲، عباس شهدی­کومله۳، حسن رمضانی۴

۱-استادیار گروه زراعت، دانشکده کشاورزی، دانشگاه گیلان
۲- دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت، دانشکده کشاورزی، دانشگاه گیلان
۳-رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور
۴- دانشجوی کارشناسی ارشد گروه زیست شناسی، دانشگاه بوعلی سینای همدان
*نویسنده مسئول:smrehteshami@yahoo.com

تاریخ دریافت: ۲۴/۱۱/۹۲ تاریخ پذیرش: ۱۷/۰۴/۹۳

چکیده
به­منظور مطالع اثر باکتری­های محرک رشد بر صفات کمی و کیفی دو رقم برنج، آزمایشی به­صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی با چهار تکرار در سال زراعی ۸۹-۱۳۸۸ در موسس­ تحقیقات برنج کشور در رشت به­ اجرا درآمد. عامل رقم در دو سطح (هاشمی و خزر) و سویه­­های باکتری سودوموناس Pseudomonas fluorescens در هشت سطح (سویه ۹۳، ۱۰۳، ۱۳۶، ۴، ۱۶۸، ۱۶۹ و ۱۷۷ به­همراه تیمار با مصرف کود شیمیایی (بدون باکتری)) در نظر گرفته شدند. در این آزمایش، اثر رقم و اثر باکتری بر اکثر صفت­های مورد مطالعه معنی­دار بوده و رقم خزر در مقایسه با رقم هاشمی واکنش بهتری به باکتری­ها نشان داد و عملکرد بالاتری را نسبت به رقم هاشمی به خود اختصاص داد، در ضمن این ریزجانداران تمام ویژگی­های مورد ارزیابی برنج را در مقایسه با شاهد بهبود بخشیدند. در بین سطوح مختلف باکتری، تیمار تلقیح بذر با سویه­های ۱۶۸، ۱۷۷ و ۹۳ نسبت به بقیه سویه­ها اثر مثبتی بر صفت­های مورد ارزیابی داشتند. نتایج نشان داد که این باکتری­ها به دلیل تأثیر بر افزایش جذب عناصر غذایی به­ویژه فسفر می­توانند منجر به افزایش وزن خشک و عملکرد گیاه گردند.

واژه‌های کلیدی:باکتری­های محرک رشد، صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک، فسفر، وزن خشک.

[۱]. این مقاله مستخرج از پایان­نامه کارشناسی­ارشد زراعت می­باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.