مقاله بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونههای لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونههای لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونههای لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونههای لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونههای لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی :
تعداد صفحات :۱۶
لیستریوزیس یکی از مهمترین بیماریهای منطقله از طریق غذا محسوب میشود که بوسیله برخی از گونههای لیستریا خصوصاً لیستریا مونوسایتوژنز به انسان منتقل میشود. مطالعه حاضر به منظور بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی سوشهای لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی در استان اصفهان و بندر ترکمن انجام پذیرفت. از تیر تا آبان ماه سال ۱۳۹۴، در کل ۲۴۰ نمونه ماهی فرایند شده شامل فیله ماهی شیر (۹۰ عدد)، میش (۸۰ عدد) و کولی (۷۰ عدد) فرایند شده به طور تصادفی از مراکز فروش شهرستانهای اصفهان و بندر ترکمن جمعآوری و از نظر حضور گونههای لیستریا و مقاومت آنتی بیوتیکی آنها، ارزیابی شدند. شیوع گونههای لیستریا در نمونههای فیله ماهی فراوری شده، ۵۰/۱۲ درصد بود. در این بین فراوانی گونههای لیستریا مونوسایتوژنز، لیستریا آینوکوا و لیستریا سیلگیری به ترتیب ۶۶/۱۶ درصد، ۳۳/۳۳ درصد و ۶۶/۶ درصد بود. لازم به ذکر است که ۳۳/۴۳ درصد از جدایههای لیستریا مربوط به سایر گونهها بودند. لیستریا آینوکوا بیشترین میزان شیوع را در نمونههای اخذ شده از فیله ماهیان شیر (۳۳/۳۳ درصد)، میش (۳۰ درصد) و کولی (۴۰ درصد) داشت. در کل نمونههای اخذ شده از فیله ماهی شیر بیشترین آلودگی را داشتند. سوشهای لیستریا بیشترین میزان مقاومت را در برابر آنتی بیوتیکهای پنی سیلین، تتراسایکلین و وانکومایسین داشتند. نتایج این مطالعه خطر بالقوه عفونت ناشی از لیستریا را در مصرف کنندگان فیله ماهی فرایند شده، نشان میدهد. نتایج بدست آمده از مطالعه حاضر نیاز به یک استراتژی کل نگر جهت پایش اپیدمیولوژیک در خصوص کنترل مقاومتهای آنتی بیوتیکی در مواد غذایی را نشان میدهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.