مقاله کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانههای لبنی استان زنجان بین سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانههای لبنی استان زنجان بین سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانههای لبنی استان زنجان بین سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانههای لبنی استان زنجان بین سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانههای لبنی استان زنجان بین سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده ماست پرمصرفترین فرآورده تخمیری حاصل از شیر در جهان است و دارای ارزش تغذیهای قابل توجه به ویژه از نظر پروتئین و کلسیم است. در بین فرآوردههای لبنی، ماست اسید بیشتری دارا میباشد به همین دلیل احتمال آلودگی آن به میکروارگانیسمهای مقاوم به اسید از قبیل کپک و مخمر بیشتر میباشد. مطالعه حاضر بر روی نمونههای ماست پاستوریزه جمعآوری شده از ۹ واحد تولیدی شیر و فرآورده های لبنی استان زنجان در سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ با هدف پایش سطح کیفیت فرآوردههای تولیدی انجام پذیرفت. نتایج نشان داد که از ۵۰ نمونه ماست پاستوریزه، میزان pH، اسیدیته و ماده خشک بدون چربی در تمامی نمونهها مطابق با استاندارد ملی بود. همچنین در بررسی وضعیت بار میکروبی، در هیچکدام از نمونهها آلودگی با انواع میکروارگانیسمهای پاتوژن در حد بیش از استاندارد مشاهده نشد. یافتههای حاصل از این مطالعه نشان داد که ویژگیهای شیمیایی و میکروبی در بیشتر نمونههای محصول ماست پاستوریزه در سطح استان زنجان از کیفیت مطلوب و مطابق با استاندارد برخوردار است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.