مقاله اثرات جایگزینی روغنهای گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیمهای کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات جایگزینی روغنهای گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیمهای کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات جایگزینی روغنهای گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیمهای کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات جایگزینی روغنهای گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیمهای کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات جایگزینی روغنهای گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیمهای کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) :
تعداد صفحات :۲۹
این مطالعه برای ارزیابی تاثیر اسیدهای چرب بر بافت کبد و همچنین تغییرات آنزیمهای کبدی سرم خون ماهی قزلآلای رنگینکمان در هنگام جایگزینی کامل روغن ماهی با روغنهای گیاهی انجام شد. برای این منظور چهار تیمار شامل تیمار ۱ (شاهد): جیره حاوی روغن ماهی، تیمار ۲: جیره حاوی روغن سویا، تیمار ۳: جیره حاوی روغن آفتابگردان و تیمار ۴: جیره حاوی روغن کانولا، در نظر گرفته شد. ۲۵ قطعه ماهی با وزن متوسط ۱۳/۱±12/65 گرم در هر حوضچه (برای هر تیمار ۲ حوضچه) به صورت تصادفی توزیع و به مدت ۵۰ روز تغذیه شدند. با توجه به نتایج به دست آمده، اختلاف معنیداری از لحاظ وزن نهایی بین تیمارهای مختلف مشاهده نشد. مقادیر آنزیمهای کبدی (AST، ALT و LDH) در تیمار حاوی %۱۰۰ روغن ماهی به طور معنیداری بیشتر از سایر تیمارها بود. بافت کبد در تمامی تیمارها ضایعاتی از قبیل دژنرسانس چربی، هیپرتروفی، نکروز سلولی، پرخونی و خونریزی داشت. این ضایعات در تیمار شاهد بیشتر بود. با توجه به نتایج به دست آمده، اکسیداسیون روغن ماهی در جیره باعث آسیب دیدن کبد و بالا رفتن مقادیر آنزیمهای کبدی سرم خون میشود. در نتیجهگیری نهایی میتوان بیان کرد که حداقل بخشی از روغن جیره میتواند از منابع گیاهی تامین شود. همچنین در هنگام استفاده از روغن ماهی در جیره باید به کیفیت آن توجه زیادی شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.