مقاله مقایسه کیفیت بیوشیمیایی اسیدهای چرب خاویار فیل ماهی (Huso huso) وحشی و پرورشی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه کیفیت بیوشیمیایی اسیدهای چرب خاویار فیل ماهی (Huso huso) وحشی و پرورشی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه کیفیت بیوشیمیایی اسیدهای چرب خاویار فیل ماهی (Huso huso) وحشی و پرورشی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه کیفیت بیوشیمیایی اسیدهای چرب خاویار فیل ماهی (Huso huso) وحشی و پرورشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه کیفیت بیوشیمیایی اسیدهای چرب خاویار فیل ماهی (Huso huso) وحشی و پرورشی :
تعداد صفحات :۱۸
در این تحقیق ترکیب اسیدهای چرب خاویار حاصل از ماهیان پرورشی و وحشی گونه فیل ماهی مورد بررسی قرار گرفت. اسیدهای چرب PUFA در ماهی وحشی بیش از ماهیان پرورشی بود (۰۵/۰>P). نسبت اسیدهای چرب n3/n6 در ماهیان وحشی (۱۷/۱) بود که در مقـایسه با ماهـی پرورشی (۴۵/۰) به طـور معنیداری بالاتـر بود (۰۵/۰>P). میـزان EPA+DHA نیز در خاویار طبیعی ۷/۲۰% بود که نسبت به ماهیان پرورشی ۵۴/۱۰% بالاتر بود (۰۵/۰>P). شاخص آتروژنیک در خاویار طبیعی (۳۳/۰) به طور معنیداری بیش از خاویار پرورشی (۲۷/۰) و شاخص ترومبوژنیک خاویار پرورشی (۳۳/۰) به طور معنیداری بالاتر از خاویار وحشی (۲۹/۰) بود. با توجه به میزان پائین شاخصهای آتروژنیک و ترومبوژنیک میتوان اظهار داشت خاویار ماهیان پرورشی نیز از کیفیت مناسبی برای مصرف برخوردار باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.