مقاله بررسی روابط بین عملکرد دانه و اجزای آن در ارقام گندم نان با استفاده از روشهای آماری چند متغیره
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی روابط بین عملکرد دانه و اجزای آن در ارقام گندم نان با استفاده از روشهای آماری چند متغیره دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی روابط بین عملکرد دانه و اجزای آن در ارقام گندم نان با استفاده از روشهای آماری چند متغیره کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روابط بین عملکرد دانه و اجزای آن در ارقام گندم نان با استفاده از روشهای آماری چند متغیره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی روابط بین عملکرد دانه و اجزای آن در ارقام گندم نان با استفاده از روشهای آماری چند متغیره :
تعداد صفحات :۲۲
به منظور بررسی روابط بین عملکرد و اجزای آن در گندم نان، آزمایشی در سال زراعی ۹۱-۱۳۹۰ در مزرعه ایستگاه تحقیقات کشاورزی گنبد در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار بر روی ۱۰ ژنوتیپ گندم نان (مروارید، N-87-4، N-87-9، N-86-6، N-86-8، N-80-19، N-86-5، N-85-5، کوهدشت، لاین ۱۷) اجرا شد. در این آزمایش ۷ صفت مورفولوژیک اندازهگیری شد. تجزیه واریانس ژنوتیپها برای همه صفات در سطح احتمال ۱% معنیدار بود. ژنوتیپهای N-85-5 و لاین ۱۷ به ترتیب بالاترین و پایینترین عملکرد دانه را به خود اختصاص دادند. از میان تمامی صفات مورد آزمایش تعداد سنبله بارور بالاترین میزان همبستگی (**۹۹۹/۰) را با عملکرد دانه داشت. با استفاده از رگرسیون گام به گام صفت تعداد سنبله بارور به عنوان صفت تاثیرگذار وارد مدل شد که ۸/۹۹ % از تغییرات دادهها را توجیه کرد. در ادامه برای یافتن روابط علّی صفات، تجزیه علیت برای عملکرد دانه انجام شد که تنها اثر مستقیم و مثبت بر عملکرد دانه مربوط به صفات تعداد سنبله بارور بود. نتایج تجزیه خوشهای به روش وارد نشان داد که ارقام مورد مطالعه در دو گروه طبقهبندی شدند و گروه دوم از نظر میانگین عملکرد دانه بیشترین مقدار (۶۶/۴۳۹۷) را به خود اختصاص داد. با توجه به نتایج بدست آمده میتوان اظهار داشت ژنوتیپ N-85-5 دارای بالاترین عملکرد دانه بود و صفت تعداد سنبله بارور به عنوان صفت مؤثر بر افزایش عملکرد دانه شناسایی شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.