مقاله اثر پیش تیمار بذر و بر همکنش آن‎ها برخصوصیات جوانه زنی و دانه‏رست‎های ذرت هیبرید سینگل کراس (SC 704)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر پیش تیمار بذر و بر همکنش آن‎ها برخصوصیات جوانه زنی و دانه‏رست‎های ذرت هیبرید سینگل کراس (SC 704) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پیش تیمار بذر و بر همکنش آن‎ها برخصوصیات جوانه زنی و دانه‏رست‎های ذرت هیبرید سینگل کراس (SC 704)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پیش تیمار بذر و بر همکنش آن‎ها برخصوصیات جوانه زنی و دانه‏رست‎های ذرت هیبرید سینگل کراس (SC 704)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پیش تیمار بذر و بر همکنش آن‎ها برخصوصیات جوانه زنی و دانه‏رست‎های ذرت هیبرید سینگل کراس (SC 704) :

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی اثر پیش تیمارهای مختلف بر خصوصیات جوانه­زنی و دانه‏‏‏رست ذرت هیبرید سینگل کراس SC704، آزمایشی به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در آزمایشگاه مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان مازندران (ساری) در سال ۱۳۸۹ اجرا شد. تیمارها شامل پرایمینگ با پلی اتیلن­گلایکول با غلظت­ 10 درصد، نیترات پتاسیم با غلظت ۵/۰ درصد، کلرید پتاسیم با غلظت­ 2 درصد، آب خالص و شاهد (بدون پرایمینگ) بود. حداکثر سرعت جوانه­زنی در محلول اوسموپرایمینگ پلی اتیلن گلایکول با غلظت ۱۰ درصد و هیدروپرایمینگ (آب خالص) بدست آمد. کمترین وزن‏تر ساقه­چه و درصد جوانه زنی برای اوسموپرایمینگ کلرید پتاسیم با غلظت دو درصد حاصل شد. حداکثر شاخص میزان جوانه­زنی، میانگین جوانه زنی روزانه و متوسط زمان جوانه­زنی با پیش تیمار نمودن توسط شاهد و کلرید پتاسیم با غلظت­ دو درصد بدست آمد و بیشترین نسبت وزن خشک ریشه­چه به ساقه­چه با پیش تیمار کلرید پتاسیم با غلظت دو درصد حاصل شد. هم‎چنین بیشترین شاخص وزنی بنیه دانه‏رست با محلول اوسموپرایمینگ توسط پلی اتیلن گلایکول با غلظت­ 10 درصد بدست آمد. نتایج این تحقیق نشان داد که می‎توان با روش پرایمینگ، جوانه­زنی بذر ذرت هیبرید سینگل کراس ۷۰۴ را بهبود بخشید. در این صورت قدرت اولیه بذر افزایش یافته و در نهایت موجب افزایش درصد و سرعت سبزشدن بذر خواهد شد که ممکن است در عملکرد نهایی مؤثر باشد. طبق نتایج این تحقیق استفاده از محلول پرایمینگ توسط پلی اتیلن گلایکول ۶۰۰۰ (PEG 6000) با غلظت ۱۰ درصد و هیدروپرایمینگ (آب خالص) به مدت ۲۴ ساعت قابل توصیه می‎باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.