مقاله ارزیابی صفات کمی و کیفی ارقام سیب زمینی در منطقه اردبیل


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی صفات کمی و کیفی ارقام سیب زمینی در منطقه اردبیل دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی صفات کمی و کیفی ارقام سیب زمینی در منطقه اردبیل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی صفات کمی و کیفی ارقام سیب زمینی در منطقه اردبیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی صفات کمی و کیفی ارقام سیب زمینی در منطقه اردبیل :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور دستیابی به ارقام با عملکرد بالا و کیفیت مطلوب، ۲۵ رقم سیب زمینی طی دو سال (۱۳۸۲ و ۱۳۸۳) در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اردبیل بر اساس طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار اجرا گردید. در طی دوران رشد صفات تعداد روز تا ۵۰% گل دهی و غده زایی، تعداد و قطرساقه اصلی، ارتفاع بوته، تعداد و وزن غده در بوته، وزن و تعداد غده در اندازه های مختلف بذری (کوچک تراز ۳۵، بین ۵۵-۳۵ و بزرگ تر از ۵۵ میلی متر) و پس از برداشت عملکرد غده، درصد ماده خشک و نشاسته، میزان قند های احیایی, وزن مخصوص, رنگ پوست و گوشت غده اندازه گیری شد. نتایج تجزیه واریانس مرکب نشان داد که بین ارقام از لحاظ صفات عملکرد غده، ارتفاع بوته، تعداد غده کوچک تر از ۳۵ میلی متر, تعداد و قطر ساقه اصلی، تعداد روز تا ۵۰ درصد گلدهی و غده زایی اختلاف معنی داری وجود دارد. ارقام اسپریت، بانبا, ماریلا, شانون, جلی, اطلس, آلمرا, پاملا و آنا به ترتیب ۵۰/۱۱, ۴۶/۵۶, ۴۳/۴۷, ۴۱/۳۶, ۴۱/۲۲, ۴۱/۰۵, ۴۰/۵۳, ۴۰/۴۵ و ۴۰/۳۳ تن در هکتار از بیشترین عملکرد غده برخودار بودند. رابطه عملکرد غده با ارتفاع بوته، وزن غده در بوته، تعداد و وزن غده بزرگ تر از ۵۵ میلی متر مثبت و معنی دار بود. از نظر میزان قند های احیایی در ارقام آنا و پاملا کمترین مقدار مشاهده شد. بیشترین مقدار نشاسته را ارقام اسپیریت, اطلس و ماریلا به خود اختصاص دادند و برای صنعت نشاسته توصیه می شود. رقم ماریلا دارای بیشترین ماده خشک, بالاترین وزن مخصوص و کمترین قند احیایی داشت بدین لحاظ برای مصرف سرخ کردن مثل چیپس و خلال مناسب می باشد. ارقام بانبا, شانون, آلمرا و جلی دارای کمترین مقدار ماده خشک بوده و برای صنعت کنسرو سازی مناسب هستند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.