مقاله مقایسه روش‌های مختلف اندازه‌گیری تراکم بادام (Amygdalus eburnea Spach) در شهرستان شهر بابک، استان کرمان


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه روش‌های مختلف اندازه‌گیری تراکم بادام (Amygdalus eburnea Spach) در شهرستان شهر بابک، استان کرمان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه روش‌های مختلف اندازه‌گیری تراکم بادام (Amygdalus eburnea Spach) در شهرستان شهر بابک، استان کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه روش‌های مختلف اندازه‌گیری تراکم بادام (Amygdalus eburnea Spach) در شهرستان شهر بابک، استان کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه روش‌های مختلف اندازه‌گیری تراکم بادام (Amygdalus eburnea Spach) در شهرستان شهر بابک، استان کرمان :

تعداد صفحات :۱۷

در این پژوهش، تراکم درختچه‌های بادام (Amygdalus eburnea Spach) با شش روش کوادرات، ترانسکت خطی، بایت و ریپلی، نمونه‌برداری مربع T، فاصله مرتب و ربع نقطه‌ای با هدف تعیین دقت و کارایی (سرعت عمل) این روش‌ها در مراتع شهرستان شهر بابک واقع در استان کرمان در طول فصل تابستان ۱۳۸۷در رویشگاه‌هایی متراکم، نیمه متراکم و تُنُک مورد بررسی قرار گرفت. برای مقایسه روش‌ها با شاهد از آزمون t- استیودنت استفاده شد. در بین روش‌های استفاده شده برای برآورد تراکم، فقط روش کوادرات (مربع شکل) دارای اختلاف معنی‌دار با شاهد در سطح ۵ درصد است و آنالیز سایر روش‌ها اختلاف معنی‌داری با شاهد نشان نداد. مقایسه روش‌ها در رویشگاه‌هایی با تراکم‌های مختلف این گونه نشان داد که در سه رویشگاه‌ تُنُک، نیمه متراکم و متراکم بادام به ترتیب روش‌های فاصله مرتب، مربع T و ترانسکت خطی، بالاترین صحت و کمترین اختلاف نسبی تراکم را با شاهد دارند. روش کوادرات در رویشگاه‌های نیمه متراکم و متراکم با کمترین صحت و بیشترین زمان، نامناسب‌ترین روش برای گونه مورد نظر بود. روش ترانسکت خطی نیز برای رویشگاه‌ تُنُک از صحت قابل قبولی برخوردار نبود. به طور کلی در گیاه Amygdalus eburnea برای برآورد تراکم بر مبنای صرف زمان و میزان صحت، روش مربع T روش قابل توصیه می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.