مقاله بررسی اثرات پرتودهی گاما بر خاصیت بیولوژیک عصاره هیدروالکلی و اسانس استخراج شده از گیاه مامیران


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثرات پرتودهی گاما بر خاصیت بیولوژیک عصاره هیدروالکلی و اسانس استخراج شده از گیاه مامیران دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات پرتودهی گاما بر خاصیت بیولوژیک عصاره هیدروالکلی و اسانس استخراج شده از گیاه مامیران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات پرتودهی گاما بر خاصیت بیولوژیک عصاره هیدروالکلی و اسانس استخراج شده از گیاه مامیران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات پرتودهی گاما بر خاصیت بیولوژیک عصاره هیدروالکلی و اسانس استخراج شده از گیاه مامیران :

تعداد صفحات :۱۸

در این تحقیق، ترکیبات و خواص بیولوژیکی اسانس و عصاره آبی استخراج شده از مامیران و اثرات پرتودهی گاما بر روی خواص بیولوژیک آنها، مورد بررسی قرار گرفته است. بدین منظور، گیاه مامیران از منطقه سیسنگان، نوشهر جمع آوری و به مدت یک هفته در دمای اتاق و به دور از نور خورشید خشک گردید. بخشی از نمونه ها برای پرتودهی با اشعه گاما به سازمان انرژی اتمی منتقل و با دز ۱۰ و ۲۵ کیلوگری پرتودهی شدند. اسانسها با استفاده از دستگاه کلونجر استخراج و ترکیبات آن توسط دستگاه GC/MS آنالیز شد. در ادامه، عصاره هیدروالکلی تهیه و میزان فلاونوئید با محلول های استاندارد تعییین شد. در مرحله بعدی، میزان فعالیت آنتی اکسیدانی نمونه ها با انجام آزمونهای بتاکاروتن و DPPH تعیین گردیدند. بر اساس نتایج حاصل از آنالیز GC/MS، در نمونه کنترل،۲۲ نوع ترکیب و در نمونه های پرتودیده ۱۰ و ۲۵ کیلوگری، به ترتیب ۱۸و ۲۶ نوع ترکیب در اسانس شناسایی گردید. بیشترین میزان فلاونوئید متعلق به نمونه پرتودیده با دز ۲۵ کیلوگری و کمترین میزان متعلق به نمونه کنترل تعیین گردید که این تغییرات معنی دار نمی باشد. همچنین، در تست بتاکاروتن و ,DPPH در مقایسه با آنتی اکسیدان های استاندارد، اسانس و عصاره هیدروالکلی نمونه های مامیران پرتودیده و کنترل، فعالیت آنتی اکسیدانی قابل ملاحظه ای داشتند. به طور خلاصه، اسانس و عصاره هیدروالکلی استخراج شده از مامیران دارای ترکیبات مشخصی با فعالیت های آنتی اکسیدانی بالایی بوده و پرتودهی گاما تاثیر معنی داری بر روی ترکیبات و میزان فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه نداشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.