مقاله بررسی تقاضای صادرات پسته و خرمای ایران به کشور های مختلف


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تقاضای صادرات پسته و خرمای ایران به کشور های مختلف دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تقاضای صادرات پسته و خرمای ایران به کشور های مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تقاضای صادرات پسته و خرمای ایران به کشور های مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تقاضای صادرات پسته و خرمای ایران به کشور های مختلف :

تعداد صفحات:۲۱

چکیده:

اهداف کلی این مطالعه ، شامل بررسی روند صادرات و همچنین عوامل موثر بر تقاضای صادرات پسته و خرمای ایران و تعیین ضرایب کشش تقاضای صادرات این محصولات است. جهت بررسی اهداف مذکور، پس از تحلیل آمار و ارقام جمع آوری شده ، عوامل موثر بر تقاضای صادرات و همچنین کشش قیمتی تقاضا صادرات محصولات مورد مطالعه با استفاده از روش های OLS1 وARDL2 محاسبه شد. اطلاعات مورد نیاز برای دوره ۸۰-۱۳۵۰ از پایگاه های اینترنتی IRTP6, Economagic, Econstats4, FAO3 ، سازمان بهره وری و تکنولوژی اروپا، بانک اطلاعات اقتصادی و اجتماعی ایران و سازمان برنامه و بودجه جمع آوری شده است. نتایج حاصل از این بررسی نشان داد که صادرات پسته ایران در حدود ۷۰% صادرات پسته جهان می باشد. بیشترین میزان صادرات پسته به کشور آلمان صورت گرفته است . در این رابطه ، سهم صادرات خرمای ایران از کل صادرات خرمای جهان در حدود ۱۴% است و بیشترین میزان صادرات خرما به امارات متحده عربی صورت گرفته است. بر اساس یافته های تحقیق تقاضای صادرات محصولات پسته و خرما با نسبت قیمت صادراتی ایران به قیمت جهانی رابطه معکوس دارد. اما با متغیر های نرخ ارز و تولید ناخالص داخلی کشورهای وارد کننده رابطه مثبت دارد. کشورهای غیر آسیایی بازار مناسبی برای پسته می باشند . ولی بازار مناسب صادرات خرما کشورهای آسیایی می باشند.
ضرایب کشش تقاضای صادرات محصولات بیانگر کشش ناپذیر بودن تقاضای صادرات محصولات پسته و خرما در کوتاه مدت و بلند مدت می باشد. بنابراین به نظر می رسد در صورت وجود شرایط ثابت ، درآمدهای حاصل از صادرات این محصولات را به طور بالقوه از طریق افزایش قیمت صادراتی این محصولات بهبود بخشید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.