مقاله ارزیابی تأثیر اکسین و شوری بر ویژگیهای جوانهزنی تودههای مختلف زیره سبز (Cuminum cyminum L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی تأثیر اکسین و شوری بر ویژگیهای جوانهزنی تودههای مختلف زیره سبز (Cuminum cyminum L.) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی تأثیر اکسین و شوری بر ویژگیهای جوانهزنی تودههای مختلف زیره سبز (Cuminum cyminum L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تأثیر اکسین و شوری بر ویژگیهای جوانهزنی تودههای مختلف زیره سبز (Cuminum cyminum L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی تأثیر اکسین و شوری بر ویژگیهای جوانهزنی تودههای مختلف زیره سبز (Cuminum cyminum L.) :
تعداد صفحات :۱۷
این مطالعه به منظور بررسی اثر هورمون اکسین و شوری بر صفات جوانهزنی و رشد دانهرستهای تودههای مختلف زیره سبز (محلی خراسان-گناباد، اصفهان و کرمان) اجرا گردید. شوری در سه سطح صفر، ۱۵۰ و ۳۰۰ میلیمولار به همراه غلظت هورمون اکسین در سه سطح صفر (آب مقطر)، ۳ و۶ میلیگرم بر لیتر به صورت آزمایش فاکتوریل و در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی با سه تکرار به کار برده شدند. صفات درصد جوانهزنی، تعداد جوانه نرمال و غیرنرمال، طول ساقهچه، طول ریشهچه، وزنتر و خشک دانهرست اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که اثر توده زیره، شوری، اکسین و اثرات متقابل دوگانه و سهگانه مابین این تیمارها بر صفات درصد جوانهزنی، تعداد دانه رستهای نرمال و غیرنرمال و طول ریشهچه معنیدار بود. بیشترین درصد جوانهزنی (۶۶/۹۴ درصد) در سطح شوری ۳۰۰ میلیمولار در غلظت هورمون شاهد در توده محلی اصفهان بود. بیشترین تعداد دانهرست نرمال (۶۶/۲۴) در سطح شوری ۳۰۰ میلیمولار و غلظت هورمون صفر (شاهد) در توده محلی اصفهان ایجاد شد. توده محلی اصفهان بدون اعمال شوری و عدم کاربرد هورمون اکسین با ۴۸/۱۰ سانتیمتر بالاترین و توده محلی خراسان با ۳ میلیگرم بر لیتر هورمون اکسین در شوری ۳۰۰ میلیمولار با میانگین ۹۸/۱ سانتیمتر کمترین طول ریشهچه را داشت. به نظر میرسد که مقدار اکسین ۳ و ۶ میلیگرم در لیتر توانست اثرات منفی شوری روی جوانهزنی بذور زیره سبز در مرحله تولید دانهرست را تعدیل کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.