مقاله بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاه Centaurea xanthocephala (DC.) Schultz-Bip. در رویشگاه طبیعی ارومیه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاه Centaurea xanthocephala (DC.) Schultz-Bip. در رویشگاه طبیعی ارومیه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاه Centaurea xanthocephala (DC.) Schultz-Bip. در رویشگاه طبیعی ارومیه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاه Centaurea xanthocephala (DC.) Schultz-Bip. در رویشگاه طبیعی ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاه Centaurea xanthocephala (DC.) Schultz-Bip. در رویشگاه طبیعی ارومیه :
تعداد صفحات :۱۲
گونه C. xanthocephala نوعی گلگندم چندساله است که در منطقه شمال غربی کشور پراکنش دارد. هدف ازانجام این تحقیق تعیین ترکیبهای شیمیایی موجود دراسانس گونه گل گندم سرطلائی برای کاربردهای احتمالی آن در صنایع مختلف دارویی، آرایشی- بهداشتی و غذایی بود. اندام هوایی گیاه در مرحله گلدهی در اواخر تیر ۱۳۸۹ از منطقه ارومیه، دره قاسملو جمعآوری و در دمای محیط خشک و سپس آسیاب شدند. نمونه ساقه همراه برگ و گلآذین به تفکیک با روش تقطیر با آب اسانسگیری شدند. برای جداسازی و شناسایی ترکیبهای اسانس از دستگاههای گاز کروماتوگرافی (GC) و گاز کروماتوگرافی متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) استفاده شد. بازده اسانس برگ و ساقه (برپایه وزنی- وزنی خشک شده) ۰۲/۰ و گلآذین ۰۲۳/۰ درصد بود. در اسانس ساقه همراه برگ ۱۸ ترکیب و در اسانس گلآذین ۱۶ ترکیب شناسایی شد. بالاترین درصد ترکیب ساقه همراه برگ، اسپاتولنول (۱/۲۶درصد) و آلفا-کوپائن (۴/۱۱درصد) بود. در حالی که در گلآذین، اسپاتولنول (۶/۲۸درصد)، آلفا-کوپائن (۰/۱۳درصد)، سیس-لانگیپینانول (۶/۵درصد) وترانس-کاریوفیلن (۸/۴درصد) از ترکیبهای غالب بودند. براساس نتایج حاصل از بازده اسانس اندامهای مختلف C. xanthocephala، مقدار آنها بسیار جزئی است و قابلتوجه نبود. همچنین میزان ترکیبهای اصلی اسانس در گل آذین بیش از ساقه و برگ بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.