مقاله ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتیاکسیدانی در میوه گونههای دارویی (Vitis vinifera)، (vera Pistacia)، (Sambucus nigra) و (Ilex spinigera)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتیاکسیدانی در میوه گونههای دارویی (Vitis vinifera)، (vera Pistacia)، (Sambucus nigra) و (Ilex spinigera) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتیاکسیدانی در میوه گونههای دارویی (Vitis vinifera)، (vera Pistacia)، (Sambucus nigra) و (Ilex spinigera) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتیاکسیدانی در میوه گونههای دارویی (Vitis vinifera)، (vera Pistacia)، (Sambucus nigra) و (Ilex spinigera)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتیاکسیدانی در میوه گونههای دارویی (Vitis vinifera)، (vera Pistacia)، (Sambucus nigra) و (Ilex spinigera) :
تعداد صفحات :۲۱
رزوراترول یک پلیفنل با ظرفیت آنتیاکسیدانی بالا است که توانایی مهار یا به تاخیر انداختن طیف گستردهای از بیماریها را دارد. انگور قرمز، پسته، آقطی سیاه وخاس از منابع رزوراترول هستند که در کشور ما بهوفور وجود دارند. به همین منظور، در سال ۱۳۹۵ نمونههای گیاهی از ۵ منطقه مختلف کشور جمعآوری گردید و عصارهگیری نمونهها با استفاده از روش خیساندن (ماسراسیون) در مرحله رسیدگی کامل میوه انجام گرفت. سپس میزان فنل، فلاونویید کل، ظرفیت آنتی اکسیدانی و رزوراترول در انگورسیاه رقم شاهانی (Vitis vinifera cv. shahani) و رقم شاهرودی (Vitis vinifera cv. shahrodi)، پسته (vera cv. ohadi Pistacia)، آقطی سیاه (Sambucus nigra) و خاس (Ilex spinigera) بهترتیب با روشهای فولین-سیوکالتو، کلریمتری آلومینیوم کلراید و ظرفیت مهار رادیکالهای DPPH و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که بیشترین مقدار فنل در پوست میوه آقطی سیاه و بیشترین مقدار فلاونوئید در پوست انگور شانی مشاهده شد. همچنین، بیشترین ظرفیت آنتیاکسیدانی در پوست آقطی سیاه و خاس گزارش شد. انگور شانی نیز غنیترین منبع رزوراترول بود (۰۰۳/۰±04/0 میلیگرم بر گرم وزن خشک)، اما آقطی سیاه و دانه پسته اوحدی هم دارای مقادیر قابل توجهی رزوراترول بودند. بهطورکلی، منابع گیاهی مورد بررسی در این تحقیق، قابلیت کاربرد در صنایع دارویی برای استخراج آنتیاکسیدانهای طبیعی را دارا هستند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.