مقاله بررسی اثر افزودن کاه گندم ، ملاس و اوره بر خصوصیات شیمیایی برگ و طوقه چغندر قند سیلو شده، مصرف اختیاری و قابلیت پروار آن در گوسفند


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر افزودن کاه گندم ، ملاس و اوره بر خصوصیات شیمیایی برگ و طوقه چغندر قند سیلو شده، مصرف اختیاری و قابلیت پروار آن در گوسفند دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر افزودن کاه گندم ، ملاس و اوره بر خصوصیات شیمیایی برگ و طوقه چغندر قند سیلو شده، مصرف اختیاری و قابلیت پروار آن در گوسفند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر افزودن کاه گندم ، ملاس و اوره بر خصوصیات شیمیایی برگ و طوقه چغندر قند سیلو شده، مصرف اختیاری و قابلیت پروار آن در گوسفند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر افزودن کاه گندم ، ملاس و اوره بر خصوصیات شیمیایی برگ و طوقه چغندر قند سیلو شده، مصرف اختیاری و قابلیت پروار آن در گوسفند :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

در این آزمایش برگ و طوقه چغندرقند براساس ۱۱ ترکیب مختلف :کاه(برای رسیدن ماده خشک ماده سیلویی به ۳۵ یا ۴۰ درصد ) ، ملاس (۰ ، ۵ و ۱۰ درصد ) ، اوره (۰ و ۲درصد) سیلو گردید. در مرحله اول آزمایش،برخی خصوصیات ظاهری و شیمیایی ، در گروهای شماره ۱ تا ۱۲ ( برگ و طوقه خشک شده )، بررسی و مقایسه شد . افزودن ملاس به مواد سیلوئی باعث کاهش معنی دار pH شده و افزودن اوره به مواد سیلوئی باعث افزایش معنی دار در pH و ازت آمونیاکی گردید . در مرحله دوم آزمایش ، از ۴۲ را س بره نر بلوچی (۱/۲ ± ۲۴/۷ کیلوگرم) ، به منظور تعیین مصرف اختیاری وقابلیت پروار برای ۶ گروه آزمایشی : ۸ ، ۷ ، ۵ ، ۲ ، ۱و جیره پایه (شاهد )، انجام شد .در چهار هفته اول علی رغم مصرف با لای سیلاژ در گروههای ۱ و ۲ (۷۳۸/۴ و ۷۷۸/۹گرم ماده خشک در روز) ، اضافه وزن قابل توجهی مشاهده نشد، ولی دامها از سلامت کامل برخوردار بودند . آزمایشات در قالب طرح کاملاً تصادفی انجام شده و مقایسه میانگین ها به روش دانکن انجام گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.