مقاله پهنهبندى قدرتفرسایندگى باران به روش فورنیهبا استفاده از برخی روشهاى درونیابى(مطالعه موردی: استان قزوین)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله پهنهبندى قدرتفرسایندگى باران به روش فورنیهبا استفاده از برخی روشهاى درونیابى(مطالعه موردی: استان قزوین) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پهنهبندى قدرتفرسایندگى باران به روش فورنیهبا استفاده از برخی روشهاى درونیابى(مطالعه موردی: استان قزوین)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پهنهبندى قدرتفرسایندگى باران به روش فورنیهبا استفاده از برخی روشهاى درونیابى(مطالعه موردی: استان قزوین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پهنهبندى قدرتفرسایندگى باران به روش فورنیهبا استفاده از برخی روشهاى درونیابى(مطالعه موردی: استان قزوین) :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده
در تحقیق حاضر فرسایندگی باران در استان قزوین از طریق مدل فورنیه و بر اساس دوره آماری ۲۰ ساله(۱۳۶۸-۱۳۸۷) ایستگاههای سازمان هواشناسی (سینوپتیک، کلیماتولوژی و بارانسنجی) و سازمان آب منطقهاى مدلسازى و برآورد شده است. جهت تعمیم دادههاى نقطهاى مقادیرقدرت فرسایندگی در مدل فورنیه به سطح، در استان قزوین از روش کریجینگ و IDWاستفاده شد و برای ارزیابی روشهاى درونیابى از روش ارزیابی متقابل و معیار RMSEبهره گرفته شد که بر اساس آن روشIDW به دلیل کمتر بودن خطای مجذور مربع میانگین(۵۹/۶) مناسبتر از روش کریجینگ (۲۳/۷) تشخیص داده شد. همچنین از واریوگرام با مدل نمایی به عنوان مدل مناسب جهت برازش استفاده گردید. مدلسازى و برآورد فرسایندگی باران در استان قزوین ازطریق توابع تحلیل مکانی سیستم اطلاعات جغرافیایی و نرمافزار انجام گرفت.نتایج نشان داده که میزان قدرت فرسایندگی باران در نواحی شمال و شمالشرق استان با میانگین حداقل و حداکثر بارش سالانه(۱/۲۱۶ و ۹/۷۷۶) و چند نقطه در جنوب غرب استان با میانگین حداقل و حداکثر بارش سالانه (۲/۲۰۵ و۷۵۱) بیشترن مقدار ضریب فرسایندگی باران را دارا هستند که چنین تغییراتی مىتواند متاثر از الگوی توزیع بارندگی، شدت آن و خصوصیات توپوگرافی باشد. نهایتاً سطح استان به ۴ پهنه فرسایشی ناچیز، کم، متوسط و زیاد تقسیم شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.