مقاله بررسی رابطه بین ریسک‌گریزی مدیران و عملکرد نهادهای ‌مالی در بازار سرمایه (مطالعه موردی صندوق‌های مشترک سرمایه‌گذاری)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی رابطه بین ریسک‌گریزی مدیران و عملکرد نهادهای ‌مالی در بازار سرمایه (مطالعه موردی صندوق‌های مشترک سرمایه‌گذاری) دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه بین ریسک‌گریزی مدیران و عملکرد نهادهای ‌مالی در بازار سرمایه (مطالعه موردی صندوق‌های مشترک سرمایه‌گذاری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه بین ریسک‌گریزی مدیران و عملکرد نهادهای ‌مالی در بازار سرمایه (مطالعه موردی صندوق‌های مشترک سرمایه‌گذاری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه بین ریسک‌گریزی مدیران و عملکرد نهادهای ‌مالی در بازار سرمایه (مطالعه موردی صندوق‌های مشترک سرمایه‌گذاری) :

تعداد صفحات :۳۴

ا
انواع متفاوت نهادهای مالی، نقش مهمی در واسطه‌گری مالی ایفا کرده و به حل مشکلات حاصل از کاستی‌های بازار کمک شایان توجهی می‌کنند. صندوق‏های مشترک سرمایه‌گذاری گونه‌ای از نهادهای مالی هستند که وجوه دریافتی از افراد را به مجموعه‏ای از اوراق بهادار تخصیص داده و هر فرد به نسبت سهم خود در مجموعه، از سود و یا ضررهای حاصل از این سرمایه‌گذاری سهم می‌برد. با توجه به اینکه این نوع صندوق‌ها ابزاری برای سرمایه‌گذاری افراد ریسک‌گریز و بدون تخصص هستند، بازدهی حاصل از نحوه عملکرد مدیران آن‏ها بسیار اهمیت می‏یابد. فارغ از تمام عوامل خارجی که بر این مقوله اثرگذار هستند، ویژگی‏های شخصیتی افراد نیز می‏تواند اثر قابل توجهی بر تصمیم‌گیری و عملکرد مدیران نهادهای مالی داشته باشد. از جمله این ویژگی‏ها می‏توان به میزان ریسک‌گریزی مدیران اشاره نمود. در نتیجه این پژوهش با هدف بررسی رابطه میان ریسک‌گریزی مدیران و عملکرد نهادهای مالی در بازار سرمایه به صورت خاص صندوق‏های مشترک سرمایه‌گذاری صورت گرفته است. برای محاسبه عملکرد صندوق‌ها، چهار شاخص: بازده، ریسک پرتفوی، نسبت فعالیت معاملاتی و تنوع پرتفوی بررسی شد و به منظور تجزیه‌ و تحلیل داده‌ها، ابتدا از طریق تحلیل مولفه‌های اصلی، متغیرهای موثر و بااهمیت در عملکرد، از میان چهار شاخص تعیین و به وسیله رگرسیون حداقل مربعات، مدل تخمین زده شد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان می‏دهد که میان ریسک‌گریزی مدیران و عملکرد صندوق‌های سرمایه‌گذاری رابطه معنادار و معکوس وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.