مقاله اثرات روغن اسانس کپسوله شده ی پونه، روغن اسانس پونه، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرات روغن اسانس کپسوله شده ی پونه، روغن اسانس پونه، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات روغن اسانس کپسوله شده ی پونه، روغن اسانس پونه، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات روغن اسانس کپسوله شده ی پونه، روغن اسانس پونه، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات روغن اسانس کپسوله شده ی پونه، روغن اسانس پونه، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۲۱

این آزمایش به منظور ارزیابی اثرات پروبیوتیک، آنتی بیوتیک، روغن اسانس گیاه دارویی پونه و روغن اسانس کپسوله شده­ی پونه بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ایمنی جوجه­های گوشتی آرین انجام گردید. تعداد ۶۲۵ قطعه جوجه­ی گوشتی سویه­ی آرین در قالب طرح کاملا تصادفی با ۵ تیمار و ۵ تکرار از سن ۱ تا ۴۲ روزگی مورد آزمایش قرار گرفتند. تیمار­ها شامل:۱- تیمار شاهد بدون افزودنی،۲ -تیمار شاهد+ پروبیوتیک(۱/۰ گرم در کیلوگرم پروتکسین)،۳- تیمار شاهد + آنتی بیوتیک(۱۵/۰گرم در کیلوگرم آویلامایسین)، ۴- تیمار شاهد + روغن اسانس پونه(۲/۰ گرم در کیلوگرم) و ۵- تیمار شاهد + روغن اسانس کپسوله پونه(۱ گرم در کیلوگرم) بودند. نتایج نشان دادند استفاده از روغن اسانسی کپسوله شده­ی پونه بر وزن پرنده، خوراک مصرفی، درصد ماندگاری و شاخص تولید اثر معنی داری نداشت(۰۵/۰<P). مقایسه میانگین­های درصد لاشه و درصد ران معنی دار نبود(۰۵/0P>) ولی میانگین­های درصد سینه تمایل به معنی­داری نشان داد(۰۷/0P=). عیار پادتن علیه گلبول قرمز گوسفندی(۰۷/0P=) وایمنوگلوبولینG(09/0P=) تمایل به معنی­داری داشتند، ولی سطح ایمنوگلوبولین Mمعنی دار نبود(۰۵/0P>). استفاده ازتیمارهای پروبیوتیک، آنتی بیوتیک، روغن اسانس گیاه دارویی پونه و روغن اسانس کپسوله شده­ی پونه تاثیر معنی داری بر سطح گلبول­های سفید خون نداشتند(۰۵/۰<P). به طور کلی براساس نتایج تحقیق حاضر، روغن اسانس کپسوله شده­ی پونه بر صفات عملکردی، خصوصیات لاشه و ایمنی جوجه­های گوشتی تاثیر معنی­دار نداشت. با توجه به پایداری و استفاده آسان­تر شکل کپسوله شده روغن اسانس پونه، تحقیقات تکمیلی دیگری می­تواند اثرات سودمندی آن را مشخص نماید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.