مقاله تأثیر کنجاله سویای تخمیر شده با آسپرژیلوس اوریزا و سطح پروتئین جیره بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر کنجاله سویای تخمیر شده با آسپرژیلوس اوریزا و سطح پروتئین جیره بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر کنجاله سویای تخمیر شده با آسپرژیلوس اوریزا و سطح پروتئین جیره بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر کنجاله سویای تخمیر شده با آسپرژیلوس اوریزا و سطح پروتئین جیره بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر کنجاله سویای تخمیر شده با آسپرژیلوس اوریزا و سطح پروتئین جیره بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات :۲۴
این آزمایش به منظور بررسی تأثیر کنجاله سویای تخمیر شده با آسپرژیلوس اوریزا و سطح پروتئین جیره بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجههای گوشتی در قالب طرح کاملاً تصادفی با آرایش فاکتوریل ۲×2 شامل ۲ شکل کنجاله سویا (معمولی و تخمیری) و ۲ سطح پروتئین (پروتئین بالا و پایین) انجام شد. تعداد ۲۴۰ قطعه جوجه گوشتی سویه راس ۳۰۸ به ۴ تیمار آزمایشی با ۵ تکرار و هر تکرار با ۱۲ جوجه اختصاص داده شد. نتایج آزمایش نشان دادند که جایگزینی کنجاله سویای تخمیری با کنجاله سویای معمولی در جیره سبب کاهش مصرف خوراک شد (۰۵/۰>P) اما تأثیر معنیداری بر افزایش وزن جوجههای گوشتی در دوره پایانی پرورش نداشت (۰۵/۰<P). درصد چربی محوطه بطنی به صورت معنیداری در جیرههای با پروتئین پایین نسبت به جیرههای با پروتئین بالا بیشتر بود (۰۵/۰>P). جمعیت باکتریهای اسید لاکتیکی در چینهدان جوجههای تغذیه شده با کنجاله سویای تخمیری به طور معنیداری بالاتر از جوجههای تغذیه شده با کنجاله سویای معمولی بود (۰۵/۰>P). نتایج این آزمایش نشان دادند که جایگزینی کنجاله سویای تخمیری با کنجاله سویای معمولی در جیره بدون تأثیر منفی چشمگیر بر عملکرد رشد سبب بهبود تعادل جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجههای گوشتی میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.