مقاله بررسی حضور کمپیلوباکتر در مرغهای عرضهشده در فروشگاههای سطح شهرستان کرمانشاه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی حضور کمپیلوباکتر در مرغهای عرضهشده در فروشگاههای سطح شهرستان کرمانشاه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی حضور کمپیلوباکتر در مرغهای عرضهشده در فروشگاههای سطح شهرستان کرمانشاه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی حضور کمپیلوباکتر در مرغهای عرضهشده در فروشگاههای سطح شهرستان کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی حضور کمپیلوباکتر در مرغهای عرضهشده در فروشگاههای سطح شهرستان کرمانشاه :
تعداد صفحات :۱۳
کمپیلوباکتر بهویژه گونه کمپیلوباکتر ژژونی شایعترین علت گاستروانتریت در انسان است. گونههای کمپیلوباکتر غالباً بهمیزان زیادی در مجرای رودهای طیور کلونیزه میشوند. آلودگی با کمپیلوباکتر ژژونی معمولاً بهوسیله خوردن مرغ نیمپز ایجاد میشود. هدف از این مطالعه بررسی فراوانی کمپیلوباکتر در لاشههای مرغ عرضهشده در فروشگاههای سطح شهرستان کرمانشاه با استفاده از تکنیک PCR بود. در مجموع ۱۰۰ نمونه از انتهای کلون مرغ از مغازههای عرضهکننده مرغ زنده تهیه شد. پس از آمادهسازی نمونهها، با استفاده از روش فنل-کلروفرم استخراج DNA از نمونهها صورت گرفت. واکنش PCR با استفاده از سه جفت آغازگر اختصاصی Cadf، flaA و hipO صورت گرفت و نمونههای مثبت مشخص شدند. از بین ۱۰۰ نمونه مورد بررسی فراوانی ژنهای Cadf ، flaA و hipO به ترتیب ۳۰، ۳۱ و ۲۰ درصد بدست آمد. یعنی ۳۱ نمونه از ۱۰۰ نمونه مورد بررسی به گونههای کمپیلوباکتر آلوده بودند (۳۱ درصد) که ۲۰ تای آنها کمپیلوباکتر ژژونی (۲۰ درصد) بودند و ۱۰ نمونه دیگر، گونههای کمپیلوباکتر بجز کمپیلوباکتر ژژونی (۱۰ درصد) بودند. ۶۹ نمونه هم از نظر حضور کمپیلوباکتر منفی (۶۹ درصد) بودند. در یک نمونه هم که فقط ژن flaA تکثیر شد، بهنظر می رسد که ژن Cadf از دست رفته است. بررسی مطالعات نشان داد که میزان آلودگی به گونههای کمپیلوباکتر و نیز میزان شیوع آلودگی به گونه کمپیلوباکتر ژژونی در مناطق مختلف ایران و جهان متفاوت است. دلیل این امر توسط محققین مختلف به محل نمونهگیری از لاشه، تکنیکهای مختلف تشخیصی، فصول نمونهگیری و غیره نسبت داده شده است. با توجه به نتایج حاصل، اهمیت گوشت طیور بهعنوان منبع بالقوه عفونت کمپیلوباکتر مشخص شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.