مقاله تأثیر تغذیه با عصاره آبی ریشه گیاه کهورک (Prosopis farcta) در پیشگیری از افزایش چربی خون و آنزیمهای کبدی در رتهای هیپرکلسترولمیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر تغذیه با عصاره آبی ریشه گیاه کهورک (Prosopis farcta) در پیشگیری از افزایش چربی خون و آنزیمهای کبدی در رتهای هیپرکلسترولمیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر تغذیه با عصاره آبی ریشه گیاه کهورک (Prosopis farcta) در پیشگیری از افزایش چربی خون و آنزیمهای کبدی در رتهای هیپرکلسترولمیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تغذیه با عصاره آبی ریشه گیاه کهورک (Prosopis farcta) در پیشگیری از افزایش چربی خون و آنزیمهای کبدی در رتهای هیپرکلسترولمیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر تغذیه با عصاره آبی ریشه گیاه کهورک (Prosopis farcta) در پیشگیری از افزایش چربی خون و آنزیمهای کبدی در رتهای هیپرکلسترولمیک :
تعداد صفحات :۱۰
پژوهشهای اخیر نشان میدهد گیاهان دارویی که حاوی مواد با خواص آنتیاکسیدانی هستند، در کاهش لیپوپروتئینهای سرم خون در حیوانات تغذیه شده با رژیمهای غذایی پرچرب اثرات بارزی دارند. هدف اصلی پژوهش حاضر، بررسی اثر عصاره کهورک بر میزان چربی خون و آنزیمهای کبدی در رتهای هیپرکلسترولمیک بود. در این پژوهش تعداد ۲۰ سر رت نر بالغ با وزن متوسط ۳۵۰-۳۰۰ گرم و سن تقریبی ۱۰ هفته از مرکز ناباروری یزد خریداری شد. در ابتدا به مدت دو هفته رتها تحت تغذیه با رژیم پایه حاوی پروتئین، فیبر و چربی قرار گرفتند و پس از آن در چهار گروه پنجتایی بهطور تصادفی تقسیم شدند. گروه اول با رژیم غذایی معمولی، گروه دوم با رژیم غذایی پرکلسترول، گروه سوم با رژیم غذایی معمولی بهعلاوه عصاره کهورک و گروه چهارم با رژیم غذایی پرکلسترول بهعلاوه عصاره کهورک برای مدت ۱۳ هفته تغذیه شدند. قبل از آزمایش، ۳۰ و ۹۰ روز پس از تغذیه، از حیوانات آزمایشهای بیوشیمیایی به عمل آمد و مقادیر کلسترول تام، تری گلیسیرید، کلسترول LDL و کلسترول HDL و آنزیمهای کبدی ALT&AST اندازهگیری شد. تجزیه و تحلیل دادهها با استفاده از آزمون آنالیز واریانس یکطرفه انجام شد و ۰۵/۰ > p معنادار در نظر گرفته شد. نتایج حاکی از آن بود که در گروهی که از ریشه گیاه کهورک استفاده کرده بودند، مقادیر کلسترول LDL، کلسترول HDL و آنزیمهای کبدی ALT&AST نسبت به گروه شاهد اختلاف معنیداری را نشان دادند (۰۵/۰ >p). نتیجه کلی این پژوهش حاکی از آن است که این عصاره در کاهش ریسک فاکتورهای کبد چرب و انفارکتوس قلبی میتواند بسیار مؤثر باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.