مقاله مدلسازی مسیر جریان میوه پوستگیری شده و پوستگیری نشده زیتون تلخ از یک مخزن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مدلسازی مسیر جریان میوه پوستگیری شده و پوستگیری نشده زیتون تلخ از یک مخزن دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدلسازی مسیر جریان میوه پوستگیری شده و پوستگیری نشده زیتون تلخ از یک مخزن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی مسیر جریان میوه پوستگیری شده و پوستگیری نشده زیتون تلخ از یک مخزن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدلسازی مسیر جریان میوه پوستگیری شده و پوستگیری نشده زیتون تلخ از یک مخزن :
تعداد صفحات :۲۴
در این پژوهش میوه زیتون تلخ به دو صورت پوستگیری شده و پوستگیری نشده تهیه و خصوصیات سیالی آنها شامل میانگین قطر هندسی، ضریب کرویت، چگالی ظاهری، زاوی اصطکاک ایستایی، زاوی اصطکاک داخلی اندازهگیری شد. چگونگی حرکت و مقدار جریان خروجی آنها درون مخزن مکعب مستطیلی نیز بررسی و مدلسازی شد. در این بررسی، حداقل قطر خروج از مخزن برای میوه پوستگیری شده و پوستگیری نشده بهترتیب ۴/۴ و ۳/۶ سانتیمتر بهدست آمد. مقایسه مقدار جریان خروجی از دهانهای با قطر ۵/۵ سانتیمتر نشان میدهد که سرعت جریان خروجی میوه پوستگیری شده و پوستگیری نشده بهترتیب برابر با ۵۸۶ و ۵۵۴ سانتیمتر مکعب در ثانیه است. در مخزن سه منطقه افزایش سرعت، کاهش سرعت و افزایش مجدد سرعت از یکدیگر قابل تمایز بود. برای بیان موقعیت افقی دانه بهصورت تابعی از زمان یک تابع نمایی و برای بیان موقعیت عمودی و سرعت لحظهای بهصورت تابعی از زمان دو رابطه درجه سه پیشنهاد شد که با ضریب تبیین بالا از دادههای آزمایشگاهی عبور کردند. سرعت جریان در دهانه خروجی بهصورت تابعی از قطر دهانه با استفاده از دو مدل بورلو و گرگوری بررسی شد. مقایسه این دو نشان میدهد که مدل بورلو با ۹۹۷/۰=R2 بهتر از مدل گرگوری در دادههای آزمایشگاهی برازش شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.