مقاله اندازه گیری شاخص های انرژی تولید مرغ گوشتی استان البرز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اندازه گیری شاخص های انرژی تولید مرغ گوشتی استان البرز دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اندازه گیری شاخص های انرژی تولید مرغ گوشتی استان البرز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری شاخص های انرژی تولید مرغ گوشتی استان البرز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اندازه گیری شاخص های انرژی تولید مرغ گوشتی استان البرز :
تعداد صفحات :۲۴
صنعت طیور یکی از بزرگترین و توسعه یافته ترین صنایع موجود در کشور است و بررسی میزان انرژی مصرفی در مرغداری یکی از مهمترین مسائل در پرورش مرغ گوشتی میباشد. تحقیق حاضر به بررسی روند مصرف انرژی و میزان مصرف آن در واحد های پرورش مرغ گوشتی استان البرز میپردازد. نهادههای اصلی ورودی شامل خوراک مصرفی، سوخت (گاز و گازوئیل)، الکتریسیته، نیروی انسانی، ماشینها و جوجه یک روزه گوشتی و نهادههای خروجی گوشت مرغ و فضولات بستر بودند. کل انرژیهای ورودی و خروجی برای هزار قطعه مرغ به ترتیب ۲/۱۲۵ و ۹/۲۴ گیگاژول بدست آمد. شاخصهای انرژی شامل کارآیی انرژی، بهرهوری انرژی و انرژی ویژه به ترتیب ۲/۰، ۰۱۹/۰ کیلوگرم بر مگاژول و ۵۵/۵۲ مگاژول بر کیلوگرم بدست آمدند. سوخت مصرفی (گاز و گازوئیل) با ۸۴/۵۰ و خوراک مصرفی با ۴۳/۴۲ درصد بیشترین سهم و جوجه یک روزه با ۳۹/۰ و نیروی انسانی با ۰۶/۰ درصد کمترین سهم را در بین نهادهای ورودی به خود اختصاص دادند. سهم انرژی مستقیم ۰۳/۵۷% و سهم انرژی تجدید ناپذیر ۹۳/۹۹% از کل انرژی مصرفی تعیین گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.