مقاله کارآیی مصرف آب گندم تحت شرایط شوری و کمآبی۱
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کارآیی مصرف آب گندم تحت شرایط شوری و کمآبی۱ دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کارآیی مصرف آب گندم تحت شرایط شوری و کمآبی۱ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کارآیی مصرف آب گندم تحت شرایط شوری و کمآبی۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کارآیی مصرف آب گندم تحت شرایط شوری و کمآبی۱ :
تعداد صفحات :۲۷
در مناطق خشک و نیمه خشک، کمبود آب و کاهش کیفی منابع آب و خاک از عوامل اصلی کاهش تولید محسوب میشوند. در چنین شرایطی، کاربرد روش کمآبیاری و استفاده از آبهای نامتعارف در کشاورزی دو راهبرد مدیریتی مهم جهت تعدیل شرایط تنش آبی پنداشته میشود. در این راستا، پژوهش حاضر به منظور بررسی کارآیی مصرف آب و عملکرد گندم تحت شرایط شوری و کمآبی به مدت دو سال زراعی (۸۱-۸۰ و ۸۲-۸۱) در شمال شهرستان گرگان (آق قلا) به اجرا در آمد. چهار سطح مقدار آب شامل ۵۰ (W1) ، ۷۵(W2)، ۱۰۰(W3)و ۱۲۵ (W4) درصد نیاز گیاه به عنوان عامل اصلی و چهار سطح شوری شامل ۵/۱(S1) ، ۵/۸ (S2)، ۵/۱۱(S3) ، و ۲/۱۴ (S4) دسیزیمنس بر متر به عنوان عامل فرعی با سه تکرار در یک آزمایش کرتهای خرد شده به صورت طرح بلوکهای کاملاً تصادفی بررسی شد. نتایج نشان داد که با استفاده از روشهای کم آبیاری و همچنین کاربرد آبهای شور زهکشها برای آبیاری گندم حجم قابل توجهی آب غیر شور ذخیره میشود به طوریکه کارآیی مصرف آب و عملکرد کاهش معنیداری نداشتند. توزیع شوری در نیمرخ خاک نشان داد، کاربرد آب شور موجب افزایش شوری خاک در زمان برداشت گندم میشود. در تیمار S4 و در عمق۴۰ سانتیمتری شوری خاک از ۴ دسیزیمنس بر متر در زمان کاشت به ۵/۷ دسیزیمنس بر متر در زمان برداشت افزایش یافت. ولی بارانهای پاییزه موجب تعدیل این روند در اوایل رشد گندم شده به طوری که در شروع فصل بعدی در تیمار فوق شوری خاک به ۸/۵ دسیزیمنس بر متر کاهش یافت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.