مقاله اندازه‌گیری مقاومت توده سیب‌زمینی رقم مارفونا به عبور جریان هوا۱


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اندازه‌گیری مقاومت توده سیب‌زمینی رقم مارفونا به عبور جریان هوا۱ دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه‌گیری مقاومت توده سیب‌زمینی رقم مارفونا به عبور جریان هوا۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه‌گیری مقاومت توده سیب‌زمینی رقم مارفونا به عبور جریان هوا۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه‌گیری مقاومت توده سیب‌زمینی رقم مارفونا به عبور جریان هوا۱ :

تعداد صفحات :۲۱

برای انبارداری دراز مدت سیب­زمینی، هوادهی توده محصول طی مدت نگهداری ضروری به نظر می­رسد. آگاهی از میزان مقاومت توده محصولات کشاورزی در برابر هوای در حال عبور، یکی از فاکتورهای اساسی در طراحی سیستم­های مورد استفاده در فرایندهای هوادهی یا خشک کردن این محصولات است. در این مطالعه، استفاده از یک دستگاه متشکل از بخش­های کمپرسور هوا، دبی سنج جریان هوا، مخزن استوانه­ای شکل، و فشار سنج U شکل بود، میزان افت فشار استاتیک هوا حین عبور از لابه­لای توده محصولات سیب­زمینی رقم مارفونا اندازه­گیری و در قالب مدل ریاضی Shedd روابط رگرسیونی آنها با پارامترهای سرعت جریان هوا، عمق توده، درصد ناخالصی، و درصد رطوبت توده تعریف شد. بر این اساس: با افزایش سرعت جریان هوا، میزان افت فشار استاتیک هوا افزایش می­یابد. با افزایش هر ۲۵ سانتی­متر به عمق توده محصول، افت فشار استاتیک ۶/۱ برابر می­شود. با افزایش هر ۲ درصد ناخالصی، میزان افت فشار هوا ۳۳/۱برابر می­شود. با کاهش هر ۴ درصد رطوبت محصول میزان افت فشاراستاتیک هوا ۲/۱برابر می­شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.