مقاله اندازهگیری مقاومت توده سیبزمینی رقم مارفونا به عبور جریان هوا۱
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اندازهگیری مقاومت توده سیبزمینی رقم مارفونا به عبور جریان هوا۱ دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اندازهگیری مقاومت توده سیبزمینی رقم مارفونا به عبور جریان هوا۱ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازهگیری مقاومت توده سیبزمینی رقم مارفونا به عبور جریان هوا۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اندازهگیری مقاومت توده سیبزمینی رقم مارفونا به عبور جریان هوا۱ :
تعداد صفحات :۲۱
برای انبارداری دراز مدت سیبزمینی، هوادهی توده محصول طی مدت نگهداری ضروری به نظر میرسد. آگاهی از میزان مقاومت توده محصولات کشاورزی در برابر هوای در حال عبور، یکی از فاکتورهای اساسی در طراحی سیستمهای مورد استفاده در فرایندهای هوادهی یا خشک کردن این محصولات است. در این مطالعه، استفاده از یک دستگاه متشکل از بخشهای کمپرسور هوا، دبی سنج جریان هوا، مخزن استوانهای شکل، و فشار سنج U شکل بود، میزان افت فشار استاتیک هوا حین عبور از لابهلای توده محصولات سیبزمینی رقم مارفونا اندازهگیری و در قالب مدل ریاضی Shedd روابط رگرسیونی آنها با پارامترهای سرعت جریان هوا، عمق توده، درصد ناخالصی، و درصد رطوبت توده تعریف شد. بر این اساس: با افزایش سرعت جریان هوا، میزان افت فشار استاتیک هوا افزایش مییابد. با افزایش هر ۲۵ سانتیمتر به عمق توده محصول، افت فشار استاتیک ۶/۱ برابر میشود. با افزایش هر ۲ درصد ناخالصی، میزان افت فشار هوا ۳۳/۱برابر میشود. با کاهش هر ۴ درصد رطوبت محصول میزان افت فشاراستاتیک هوا ۲/۱برابر میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.