مقاله بررسی اثر تنش خشکی و شرایط رطوبتی گیاه مادری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه یولاف وحشی (Avena ludoviciana)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر تنش خشکی و شرایط رطوبتی گیاه مادری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه یولاف وحشی (Avena ludoviciana) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تنش خشکی و شرایط رطوبتی گیاه مادری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه یولاف وحشی (Avena ludoviciana)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تنش خشکی و شرایط رطوبتی گیاه مادری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه یولاف وحشی (Avena ludoviciana)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تنش خشکی و شرایط رطوبتی گیاه مادری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه یولاف وحشی (Avena ludoviciana) :

تعداد صفحات :۲۱

با توجه به تاثیر شرایط محیطی حاکم بر گیاه مادری در زمان تشکیل بذر بر ویژگی­های جوانه ­زنی و اهمیت این مرحله در استقرار علف هرز، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی به منظور بررسی اثر تنش خشکی (پتانسیل­های صفر، ۰.۲- ، ۰.۴- ، ۰.۸- و ۱- مگاپاسکال) بر خصوصیات جوانه ­زنی و رشد گیاهچه بذور یولاف وحشی تولید شده تحت رژیم ­های آبیاری (تامین ۱۰۰% ، ۸۰% و ۶۰% نیاز آبی گندم از مرحله ساقه رفتن گندم تا انتهای فصل رشد)، در مرکز تحقیقات کشاورزی شاهرود اجرا گردید. نتایج آزمایش بیانگر اثر معنی­ داری رژیم آبیاری حاکم بر گیاه مادری و تنش خشکی در زمان جوانه ­زنی بر خصوصیات جوانه­ زنی و رشد گیاهچه یولاف بود. با کاهش پتانسیل آب به ۱- مگاپاسکال در تمامی رژیم­های آبیاری، خصوصیات جوانه ­زنی کاهش یافت. بیشترین درصد و سرعت جوانه­ زنی و طول ریشه ­چه در این پتانسیل آب مربوط به رژیم آبیاری تامین ۶۰% نیاز آبی بود و کمترین وزن خشک ساقه­ چه مربوط به تیمار­های رژیم­ آبیاری ۶۰ و ۸۰% نیاز آبی مشاهده شد. کاهش بیشتر طول و وزن خشک ساقه­ چه نسبت به ریشه ­چه حاکی از حساسیت بیشتر آن به کاهش پتانسیل آب بود. گیاهچه­ های حاصل از بذوری که در پتانسیل­ های آب بیشتر از ۰.۴- مگاپاسکال جوانه زدند، وزن خشک و سطح برگ کمتری داشتند. نتایج آزمایش نشان داد که وجود تنش خشکی در زمان تشکیل بذر سبب تغییر معنی­دار جوانه ­زنی بذر یولاف در شرایط تنش خشکی می­ گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.