مقاله یافته علمی: مطالعه رابطه بین اندازه ماهی و شدت آلودگی به برخی تک یاختگان انگلی ماهیان مولی Poecilia latipinna) ) قنات جرقویه اصفهان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله یافته علمی: مطالعه رابطه بین اندازه ماهی و شدت آلودگی به برخی تک یاختگان انگلی ماهیان مولی Poecilia latipinna) ) قنات جرقویه اصفهان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله یافته علمی: مطالعه رابطه بین اندازه ماهی و شدت آلودگی به برخی تک یاختگان انگلی ماهیان مولی Poecilia latipinna) ) قنات جرقویه اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله یافته علمی: مطالعه رابطه بین اندازه ماهی و شدت آلودگی به برخی تک یاختگان انگلی ماهیان مولی Poecilia latipinna) ) قنات جرقویه اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله یافته علمی: مطالعه رابطه بین اندازه ماهی و شدت آلودگی به برخی تک یاختگان انگلی ماهیان مولی Poecilia latipinna) ) قنات جرقویه اصفهان :

تعداد صفحات :۱۰

قنات حسن آباد جرقویه واقع در استان اصفهان از جمله چشمه­های آب گرم محسوب می­شود که به دلیل مناسب بودن شرایط فیزیکوشیمیایی آب آن ماهی زینتی مولی قادر به زیست در آن می باشد. این ماهی از سوی مردم محلی آن منطقه به این قنات معرفی شده است . ماهی مولی از دسته­ی Poeciliidae و با نام علمی Poecilia latipinna شناخته می­شود. مولی­ها از دسته­ی ماهی­های زنده­زا هستند. تمام مولی­ها با رنگ­های سفید و سیاه ،پرتقالی، قرمز، زرد، نارنجی و رنگارنگ و حتی تیره­های دو رگه دیده می­شوند. مولی­ها علاقه شدیدی به خوردن غذاهای گیاهی مثل کاهوی نیم پز و اسفناج پخته و یا کاهوی خشک و جلبک­ها به مقدار کافی دارند. نکته مهم در پرورش مولی­ها دمای نگهداری آنها ست که ما بین ۲۶ تا۲۸ درجه است. pHمورد نیاز برای این ماهی۷ تا ۸ است. امروزه با توجه به گسترش تمایل مردم به نگه­داری ماهیان زینتی در ایران و جهان توجه به بهداشت و بیماری­های ماهیان آکواریومی نیز گسترش یافته است. با وجود کنترل بهداشتی و اقدامات پیشگیری کننده از وقوع بیماری همواره در پرورش ماهیان آکواریومی امکان بروز بیماری­های مختلف وجود دارد. در حدود ۱۰ هزار گونه اتگل در سطح یا داخل بدن ماهی زندگی می کند (سید مرتضایی و همکاران، ۱۳۸۶). گونه­های متعددی از تک یاختگان که در محیط آب زیست می­کنند دارای زندگی آزاد و برخی دیگر زندگی انگلی دارند. توانایی آنها در تکثیر سریع در سطح و یا داخل بدن ماهیان، بیماری زایی آنها را به طور محسوسی افزایش می­دهد. در بروز بیماری­های انگلی عوامل مختلفی دخیل هستند به طور مثال در آلودگی انگل ایک استرس، کیفیت بد آب و سرد شدن ناگهانی، شرایط را برای آلودگی این انگل بیش­تر می­کند(et al., 2009 Osman).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.