مقاله بررسی واکنش ارقام گندم آبی به کاربرد علفکش توتال ۸۰%WG (متسولفورون-متیل+سولفوسولفورون) در مناطق مختلف کشور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی واکنش ارقام گندم آبی به کاربرد علفکش توتال ۸۰%WG (متسولفورون-متیل+سولفوسولفورون) در مناطق مختلف کشور دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی واکنش ارقام گندم آبی به کاربرد علفکش توتال ۸۰%WG (متسولفورون-متیل+سولفوسولفورون) در مناطق مختلف کشور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی واکنش ارقام گندم آبی به کاربرد علفکش توتال ۸۰%WG (متسولفورون-متیل+سولفوسولفورون) در مناطق مختلف کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی واکنش ارقام گندم آبی به کاربرد علفکش توتال ۸۰%WG (متسولفورون-متیل+سولفوسولفورون) در مناطق مختلف کشور :
تعداد صفحات :۲۴
به منظور بررسی واکنش ارقام گندم به علفکش توتال ۸۰% WG (متسولفورون-متیل+سولفوسولفورون) آزمایشی در چهار منطقه مشهد، جلگهرخ (تربت حیدریه) ، داراب (فارس) و کرج در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی به شکل آزمایشهای فاکتوریل با چهار تکرار طی دو سال ۱۳۹۰ و ۹۱ به اجرا درآمد. دو عامل آزمایش شامل رقم (۵ رقم رایج هر منطقه)، و زمان کاربرد علفکش در مرحله رشدی گندم (۱۳، ۱۶و ۳۱ زادوکس) بودند. نتایج حاکی از اختلاف عملکرد ارقام در هر منطقه صرفنظر از زمان مصرف علفکش بود. بالاترین عملکرد گندم در مناطق مشهد و جلگه رخ مربوط به رقم پیشگام؛ در کرج مربوط به ارقام پیشگام، میهن و پیشتاز و در دارب مربوط به ارقام بهرنگ، چمران و یاواروس بود. مصرف علفکش در مرحله ۱۳ زادوکس باعث کاهش وزن خشک ریشه ارقام میهن (۳۲%)، زارع (۴۰%) و گاسکوژن (۲۹%)، نسبت به شاهد بدون سمپاشی در مشهد شد ولی عملکرد دانه کاهش نیافت. سمپاشی در مرحله ۳۱ زادوکس در کرج باعث کاهش معنیدار درصد وزن خشک ریشه زارع و اورم (۵/۴۱% و ۳۰%) ، وزن خشک اندامهای هوایی (۱۶% و ۲۹%) و عملکرد دانه (۳۹% و ۳۵%) در سال اول گردید. رقم پیشگام بدون هیچگونه پاسخ منفی نسبت به کاربرد علفکش توتال ارزیابی شد. در دو منطقه جلگه رخ و داراب تاثیر سوئی ناشی از مصرف علفکش توتال بر هیچیک از صفات اندازهگیری شده مشاهده نشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.