مقاله کارایی کشت مخلوط افزایشی ریحان و لوبیا‌ چشم‌بلبلی در مقادیر مختلف کود نیتروژن و تأثیر آن بر جمعیت علف‌های‌هرز


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کارایی کشت مخلوط افزایشی ریحان و لوبیا‌ چشم‌بلبلی در مقادیر مختلف کود نیتروژن و تأثیر آن بر جمعیت علف‌های‌هرز دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کارایی کشت مخلوط افزایشی ریحان و لوبیا‌ چشم‌بلبلی در مقادیر مختلف کود نیتروژن و تأثیر آن بر جمعیت علف‌های‌هرز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کارایی کشت مخلوط افزایشی ریحان و لوبیا‌ چشم‌بلبلی در مقادیر مختلف کود نیتروژن و تأثیر آن بر جمعیت علف‌های‌هرز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کارایی کشت مخلوط افزایشی ریحان و لوبیا‌ چشم‌بلبلی در مقادیر مختلف کود نیتروژن و تأثیر آن بر جمعیت علف‌های‌هرز :

تعداد صفحات :۲۲

به‌منظور بررسی کشت مخلوط ریحان و لوبیا چشم‌بلبلی، آزمایشی بصورت کرت‌های دو بار خرد شده در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار در دو سال زراعی ۹۰-۱۳۸۹ در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری اجرا شد. کرت‌های اصلی، کنترل و عدم کنترل علف‌های هرز در طول فصل، کرت‌های فرعی، سطوح مختلف کود نیتروژن (۰ ، ۵۰ و۱۰۰ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار) و کرت‌های فرعی فرعی، کشت خالص لوبیا چشم‌بلبلی و ریحان، و نسبت‌های کشت افزایشی ۲۵، ۵۰ و ۷۵ % ریحان بودند. در شرایط کنترل علف‌های هرز، بالاترین عملکرد لوبیا چشم‌بلبلی (۶۸۵ کیلوگرم در هکتار) و عملکرد ماده خشک ریحان (۴۳۰ کیلوگرم در هکتار)، بترتیب از سطوح کودی ۵۰ و ۱۰۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار و نسبت افزایشی ۵۰ % ریحان بدست آمدند. حداکثر عملکرد ریحان (۱۳۹ کیلوگرم در هکتار) در شرایط عدم کنترل علف‌های هرز، با دارا بودن بیشترین ضریب تهاجم (۶۶/۱) و ضریب رقابت (۴۲/۳) در تیمار نسبت ۲۵ % و سطح کودی ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار بدست آمد. بیشترین کارایی استفاده از زمین (۴۳/۱) نیز از نسبت ۵۰ % ریحان در شرایط کنترل علف‌های هرز و کمترین مقدار این شاخص (۸۷/۰) از نسبت ۷۵ % ریحان بدون مصرف کود و عدم کنترل علف‌های هرز بدست آمد. در مجموع، لوبیا چشم‌بلبلی در کشت مخلوط افزایشی با ریحان موجب کاهش جمعیت و زیست‌توده علف‌های هرز نسبت به ریحان خالص (بدون کنترل) شد و افزایش کود نیتروژن موجب همپوشانی سریع‌تر گونه‌های گیاهی در کشت مخلوط و کاهش علف‌های هرز گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.