مقاله تأثیر گیاهان پوششی و کنترل تلفیقی بر مدیریت علف‌های‌هرز و عملکرد غده سیب‌زمینی در سیستم‌های مختلف خاک‌ورزی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر گیاهان پوششی و کنترل تلفیقی بر مدیریت علف‌های‌هرز و عملکرد غده سیب‌زمینی در سیستم‌های مختلف خاک‌ورزی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر گیاهان پوششی و کنترل تلفیقی بر مدیریت علف‌های‌هرز و عملکرد غده سیب‌زمینی در سیستم‌های مختلف خاک‌ورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر گیاهان پوششی و کنترل تلفیقی بر مدیریت علف‌های‌هرز و عملکرد غده سیب‌زمینی در سیستم‌های مختلف خاک‌ورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر گیاهان پوششی و کنترل تلفیقی بر مدیریت علف‌های‌هرز و عملکرد غده سیب‌زمینی در سیستم‌های مختلف خاک‌ورزی :

تعداد صفحات :۲۴

با توجه به اهمیت کاهش خاک‌ورزی و کاهش مصرف علف‌‌کش‌ها در مدیریت پایدار نظام‌های کشاورزی، استفاده از گیاهان پوششی را می‌توان به عنوان جایگزین یا مکملی برای کنترل علف‌های‌هرز در نظر گرفت. بدین منظور آزمایشی در سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱ در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا به صورت کرت‌های دوبار خرد شده در قالب طرح پایه بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار، اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل سیستم‌های خاک‌ورزی در سه سطح (خاک‌ورزی متداول، خاک‌ورزی حداقل و بدون خاک‌ورزی) در کرت‌های اصلی، کاربرد گیاهان پوششی در سه سطح (گیاه پوششی جو (Hordeum vulgare L.)، ماشک (vica villosa roth) و شاهد) در کرت‌های فرعی و کنترل تلفیقی علف‌های‌هرز در دو سطح (کنترل و عدم کنترل علف‌های‌هرز) در کرت‌های فرعی- فرعی قرار گرفتند. کاربرد گیاهان پوششی جو و ماشک توأم با کنترل تلفیقی علف‌های‌هرز در روش خاک‌ورزی متداول توانست به طور کامل علف‌های‌هرز را کنترل نمایند. کاربرد گیاهان پوششی در تیمار خاک‌ورزی متداول، خاک‌ورزی حداقل و بدون خاک‌ورزی، شاخص تنوع شانون- وینر علف‌های‌هرز را به ترتیب ۲۴/۵۴، ۷۸/۳۳ و ۴۸/۵۴ درصد کاهش داد. میزان کاهش شاخص تنوع شانون- وینر با کاربرد کنترل تلفیقی در روش‌های خاک‌ورزی متداول، خاک‌ورزی کاهش یافته و بدون خاک‌ورزی نسبت به تیمار شاهد به ترتیب ۶۶/۶۶، ۷۴/۶۱ و ۵۶ درصد بود. بیشترین عملکرد غده (۷۴/۶۳ تن در هکتار) در روش خاک‌ورزی متداول با کاربرد گیاه پوششی ماشک توأم با کنترل تلفیقی علف‌های‌هرز بدست آمد که ۸۱/۵۵ درصد نسبت به شاهد بدون کنترل علف‌هرز و گیاه پوششی افزایش داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.