مقاله سازگاری ارقام و ژنوتیپهای زیتون در استان ایلام
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله سازگاری ارقام و ژنوتیپهای زیتون در استان ایلام دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سازگاری ارقام و ژنوتیپهای زیتون در استان ایلام کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سازگاری ارقام و ژنوتیپهای زیتون در استان ایلام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله سازگاری ارقام و ژنوتیپهای زیتون در استان ایلام :
تعداد صفحات :۲۶
به منظور بررسی سازگاری برخی از ارقام و ژنوتیپهای زیتون، آزمایشی با دوازده رقم و ژنوتیپ زیتون در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در باغی در منطقه شیره پناه ایوان در استان ایلام در سالهای ۱۳۸۷ و ۱۳۸۸ به اجرا درآمد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که درختان ارقام مختلف در دو سال تفاوت معنیداری از نظر خصوصیات میوه داشتند. صفات وزن میوه، گوشت و هسته تحت تاثیر رقم معنیدار بود. بیشترین وزن میوه مربوط به ارقام گلوله زیتون، شنگه و زرد و کمترین مربوط به ژنوتیپ ۱ (Genotype 1) بود. بیشترین وزن تر گوشت در ارقام زرد و شنگه وکمترین آن در ژنوتیپ ۱ اندازهگیری شد. نسبت گوشت به هسته برای کلیه ارقام کمتر از ۵ بود بهطوریکه بیشترین مربوط به رقم شنگه و کمترین مربوط به ژنوتیپ ۲ بود. عملکرد میوه در درخت و درصد روغن در ماده تر و خشک تحت تاثیر تیمارهای رقم، سال و اثر متقابل آنها در سطح ۱% معنیدار شد. بیشترین عملکرد مربوط به ارقام زرد، مانزانیلا، شنگه و کولتیوار زرد (Zard Cultivar) بود که با سایر ارقام تفاوت معنیدار داشتند. بیشترین درصد روغن در ماده تر و خشک در سالهای ۱۳۸۷ و ۱۳۸۸ مربوط به ارقام روغنی و زرد وکمترین آن برای رقم شنگه ثبت شد. با توجه به مقدار عملکرد و درصد روغن، رقم زرد در مقایسه با سایر ارقام و ژنوتیپها به عنوان رقم نسبتاً مناسب برای استان ایلام شناسائی شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.