مقاله ارزیابی خصوصیات رویشی و زایشی برخی ارقام تجاری گلابی روی پایه‌های هم گروه کوئینس در شرایط آب و هوایی اصفهان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی خصوصیات رویشی و زایشی برخی ارقام تجاری گلابی روی پایه‌های هم گروه کوئینس در شرایط آب و هوایی اصفهان دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات رویشی و زایشی برخی ارقام تجاری گلابی روی پایه‌های هم گروه کوئینس در شرایط آب و هوایی اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات رویشی و زایشی برخی ارقام تجاری گلابی روی پایه‌های هم گروه کوئینس در شرایط آب و هوایی اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات رویشی و زایشی برخی ارقام تجاری گلابی روی پایه‌های هم گروه کوئینس در شرایط آب و هوایی اصفهان :

تعداد صفحات :۲۷

در این پژوهش اثر چهار پایه رویشی کوئینس شامل پایه‌های BA29، کوئینس A، کوئینس B و کوئینس C به همراه دو پایه دانهالی محلی گنجونی و دانهالی گلابی در برهمکنش با ارقام شاه میوه، نطنزی و سبری مورد بررسی قرار گرفت. در انتهای فصل رشد صفات رویشی و پس از باردهی، عملکرد و برخی صفات کیفی میوه در هر یک از برهمکنش‌های پایه و پیوندک یادداشت شد. نتایج نشان داد عوامل سال، پایه و اثر متقابل پایه و رقم بر صفات مورد بررسی اثر معنی‌داری داشتند. بیش‌ترین قطر پایه (۴/۱۰سانتی‌متر)، قطر رقم (۶/۱۰ سانتی‌متر)، قطر محل پیوند (۷/۱۰ سانتی‌متر) و ارتفاع درخت (۷/۲۴۰ سانتی‌متر) در برهمکنش ارقام با پایه گنجونی و سپس با پایه دانهالی گلابی مشاهده شد. کم‌ترین رشد قطری پایه (۴/۶ سانتی‌متر)، رقم (۹۷/۶ سانتی‌متر) و محل پیوند (۱/۸ سانتی‌متر) در برهمکنش ارقام با پایه کوئینس A، کوئینس B و به ویژه کوئینس C به دست آمد. ارقام مورد بررسی روی پایه‌های دانهالی گلابی و گنجونی بدون داشتن اختلاف معنی‌دار با یک دیگر بیش‌ترین رشد رویشی سالیانه (۱/۶۳ سانتی‌متر) را داشتند. پایه‌های کوئینس در هر سه رقم، رشد رویشی کم‌تری را به درخت القا کردند. برهمکنش ارقام با پایه‌های کوئینس، عملکرد و عملکرد به سطح مقطع تنه بیش‌تری را در مقایسه با عملکرد و عملکرد به سطح مقطع تنه (۲۴/۰ کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع) پایه‌های دانهالی به دنبال داشتند. بین رشد رویشی برهمکنش‌های پیوندی و محصول‌دهی آن‌ها ارتباط منفی دیده شد. نوع پایه بر خصوصیات کیفی میوه نیز اثرگذار بود، به طوری که پایه‌های کوئینس A، B و BA29 علاوه بر القای زودباردهی، سایر صفات کیفی میوه از جمله زمان رسیدن میوه، یکنواختی، تقارن، اندازه، کیفیت گوشت میوه و بازارپسندی میوه را نیز تحت تاثیر قرار دادند. به غیر از برهمکنش شاه میوه و نطنزی روی پایه کوئینس B، سایر ترکیبات پیوندی با پایه‌های کوئینس سازگاری نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.