مقاله عوامل موثر بر تقاضای مواد خوراکی: کاربرد سیستم تقاضای تقریباً آیده‌آل سانسورشده درجه دوم با متغیرهای سن-دوره-کوهورت


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله عوامل موثر بر تقاضای مواد خوراکی: کاربرد سیستم تقاضای تقریباً آیده‌آل سانسورشده درجه دوم با متغیرهای سن-دوره-کوهورت دارای ۴۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عوامل موثر بر تقاضای مواد خوراکی: کاربرد سیستم تقاضای تقریباً آیده‌آل سانسورشده درجه دوم با متغیرهای سن-دوره-کوهورت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل موثر بر تقاضای مواد خوراکی: کاربرد سیستم تقاضای تقریباً آیده‌آل سانسورشده درجه دوم با متغیرهای سن-دوره-کوهورت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عوامل موثر بر تقاضای مواد خوراکی: کاربرد سیستم تقاضای تقریباً آیده‌آل سانسورشده درجه دوم با متغیرهای سن-دوره-کوهورت :

تعداد صفحات :۴۳

پژوهش‌های کمی نقش تغییر نسل (اثر کوهورت) را، به عنوان متغیر مهم جمعیتی، در قالب دستگاه تقاضا مطالعه کرده‌اند، در حالی که تغییرات نسلی می‌تواند بر کششها، سهم مخارج و همچنین سطح مخارج تاثیر بگذارد. از این رو، این مطالعه از دستگاه تقاضای تقریبا ایده آل درجه دوم (QAIDS) سانسور‌شده با متغیرهای سن-دوره-کوهورت (Age-Period-Cohort) استفاده می‌کند تا تاثیر متغیرهای جمعیتی در کنار متغیرهای اقتصادی و اجتماعی بر خرید و مصرف نه گروه خوراکی بررسی ‌شوند. بدین منظور از داده‌های تلفیقی ۳۳۷۰۹۴ خانوار شهری و ۳۳۰۳۹۱ خانوار روستایی در سالهای ۹۳-۱۳۶۳ استفاده می‌شود. نتایج نشان می‌دهد سن (پیری جمعیت)، تغییرات نسلی و شوک‌های دوره‌ای هم بر پذیرش و هم میزان مصرف مواد خوراکی تاثیر دارند.پژوهش‌های کمی نقش تغییر نسل (اثر کوهورت) را، به عنوان متغیر مهم جمعیتی، در قالب دستگاه تقاضا مطالعه کرده‌اند، در حالی که تغییرات نسلی می‌تواند بر کششها، سهم مخارج و همچنین سطح مخارج تاثیر بگذارد. از این رو، این مطالعه از دستگاه تقاضای تقریبا ایده آل درجه دوم (QAIDS) سانسور‌شده با متغیرهای سن-دوره-کوهورت (Age-Period-Cohort) استفاده می‌کند تا تاثیر متغیرهای جمعیتی در کنار متغیرهای اقتصادی و اجتماعی بر خرید و مصرف نه گروه خوراکی بررسی ‌شوند. بدین منظور از داده‌های تلفیقی ۳۳۷۰۹۴ خانوار شهری و ۳۳۰۳۹۱ خانوار روستایی در سالهای ۹۳-۱۳۶۳ استفاده می‌شود. نتایج نشان می‌دهد سن (پیری جمعیت)، تغییرات نسلی و شوک‌های دوره‌ای هم بر پذیرش و هم میزان مصرف مواد خوراکی تاثیر دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.