مقاله هوش چندگانه، مدیریت و رهبری در آموزش عالی کشور و ارائه مدل مناسب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله هوش چندگانه، مدیریت و رهبری در آموزش عالی کشور و ارائه مدل مناسب دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله هوش چندگانه، مدیریت و رهبری در آموزش عالی کشور و ارائه مدل مناسب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله هوش چندگانه، مدیریت و رهبری در آموزش عالی کشور و ارائه مدل مناسب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله هوش چندگانه، مدیریت و رهبری در آموزش عالی کشور و ارائه مدل مناسب :

تعداد صفحات :۲۷

هدف اصلی این مقاله بررسی رابطه هوش چندگانه با مدیریت و رهبری در آموزش عالی با تأکید بر دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات می‌باشد. تحقیق حاضر از لحاظ هدف کاربردی و از لحاظ روش اجراء در زمره تحقیقات توصیفی – همبستگی می‌باشد. در این تحقیق تلاش شده است تا به سؤال های ایجاد شده در راستای مسئله اصلی تحقیق پاسخ داده شود. جامعه مورد پژوهش در این تحقیق شامل ۶۹۳ نفر از اعضای هیأت دانشگاه واحد علوم و تحقیقات می‌باشند. نمونه مورد پژوهش نیز با توجه به حجم جامعه و مبتنی بر جدول مورگان ۲۴۸ نفر می‌باشند که برای انتخاب گروه نمونه معرف و افزایش دقت اندازه‌گیری از طریق روش نمونه‌گیری تصادفی ساده اعضای نمونه انتخاب شدند. ابزار جمع‌آوری داده‌ها در این پژوهش پرسش‌نامه ۴۰ گویه‌ای محقق ساخته بوده که روایی آن به‌ صورت صوری به تایید ده نفر از اساتید دانشگاه قرار گرفت و پایایی آن نیز با توجه به طیف لیکرتی پنج گزینه‌ای به کار رفته در پژوهش از طریق آلفای کرونباخ ۰.۹۶۳ محاسبه گردید. آزمون های آماری به کار رفته در این پژوهش شامل رگرسیون خطی جهت تبیین مدل خطی و مدل معادلات ساختاری جهت ارائه مدل تاییدی نهایی می باشد.
نتایج آزمون رگرسیون در مورد سؤال اول پژوهش نشان می‌دهد، بالاترین تأثیر از میان پنج مؤلفه عمومی‌مدیریت در دانشگاه ها، متعلق به مؤلفه برنامه‌ریزی با بتای ۶۸۹/۰ می‌باشد. و در مورد سوال دوم پژوهش نیز، بالاترین تأثیر از میان سه مؤلفه رهبری اثربخش در دانشگاه‌ها، متعلق به مؤلفه توسعه ارتباطات با بتای ۶۶۱/۰ می‌باشد. در نهایت مدل ساختاری ارائه شده نشان می دهد بالاترین میزان همبستگی بین متغیرهای رهبری و عملکرد مدیران بوده و از میان مؤلفه های رهبری بالاترین ضریب تأثیر مربوط به مؤلفه توسعه ارتباطات و در متغیر عملکرد مدیران مربوط به مؤلفه برنامه ریزی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.