مقاله رابطه بین ویژگی های شخصیتی و افکار خودکشی و مقایسه آن در بین جوانان پسر بیکار و شاغل منطقه ۲ شهر تهران


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله رابطه بین ویژگی های شخصیتی و افکار خودکشی و مقایسه آن در بین جوانان پسر بیکار و شاغل منطقه ۲ شهر تهران دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رابطه بین ویژگی های شخصیتی و افکار خودکشی و مقایسه آن در بین جوانان پسر بیکار و شاغل منطقه ۲ شهر تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رابطه بین ویژگی های شخصیتی و افکار خودکشی و مقایسه آن در بین جوانان پسر بیکار و شاغل منطقه ۲ شهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رابطه بین ویژگی های شخصیتی و افکار خودکشی و مقایسه آن در بین جوانان پسر بیکار و شاغل منطقه ۲ شهر تهران :

تعداد صفحات :۳۳

چکیده هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطه بین ویژگی های شخصیتی و افکار خودکشی در جوانان پسر بیکار و مقایسه آن با جوانان شاغل است. روش از نوع همبستگی و علی- مقایسه ای است. جامعه آماری شامل جوانان بیکار و شاغلی که در منطقه ۲ شهر تهران سکونت داشتند که از میان جوانان بیکار تعداد ۲۰۰ نفر و از بین جوانان شاغل نیز ۲۰۰ نفر به صورت نمونه گیری تصادفی خوشه ای انتخاب شدند. پس از همگن کردن گروه ها، شرکت کنندگان به دو پرسشنامه سنجش افکار خودکشی بک (BSSI) و آزمون شخصیت نئو فرم کوتاه (NEO-FFI) پاسخ دادند. نتایج آزمون همبستگی پیرسون و رگرسیون چندمتغیری و t مستقل نشان داد، افکار خودکشی با روان نژندی رابطه مستقیم و معنادار و با انعطاف پذیری و مسئولیت پذیری رابطه معکوس و معنادار دارد (۰۱/۰>P) به طوری که این ویژگی ها قادرند ۲/۱۲ درصد واریانس اقدام به خودکشی را در جوانان تبیین کنند. هم چنین نتایج آزمون فیشر نشان داد فقط رابطه بین انعطاف پذیری و افکار خودکشی در دو گروه جوانان بیکار و شاغل متفاوت است (۰۵/0P <). جوانان شاغل و بیکار در تمامی ویژگی های شخصیتی به غیر از توافق با یکدیگر متفاوتند (۰۱/۰>P). به طوری که جوانان شاغل نسبت به جوانان بیکار از روان نژندی کمتر و برعکس ازانعطاف پذیری، برون گرایی، مسئولیت پذیری و سازگاری بیشتری برخوردارند. همچنین افکار اقدام به خودکشی در جوانان شاغل کمتر از جوانان بیکار است (۰۱/۰>P).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.