مقاله بررسی کیفیت گز گزانگبینی در شهر بلداجی د رسالهای ۷۸ لغایت ۸۱
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی کیفیت گز گزانگبینی در شهر بلداجی د رسالهای ۷۸ لغایت ۸۱ دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی کیفیت گز گزانگبینی در شهر بلداجی د رسالهای ۷۸ لغایت ۸۱ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت گز گزانگبینی در شهر بلداجی د رسالهای ۷۸ لغایت ۸۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت گز گزانگبینی در شهر بلداجی د رسالهای ۷۸ لغایت ۸۱ :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
به منظور بررسی وضعیت میکروبیولوژی گز گز انگبینی از لحاظ سه شاخص انتروباکتریاسه ، اشرشیا کلی ، قارچ و کپک و همچنین کنترل وزنی میزان مغز پسته در نمونه های گز گز انگبینی استفاده شده یک مطالعه توصیفی گذشته نگر انجام گرفت. تعداد نمونه گز ارسالی به آزمایشگاه ۸۷ نمونه ، نمونه گیری از موارد مشکوک توسط کارشناس بهداشت محیط و ابزار گرد آوری اطلاعات فرم های جوابیه آزمایشگاه می باشد که در آن متغییرهای تعیین نوع آلوده کننده ، و همچنین تعیین میزان درصد مغز موجود در حجم نمونه بوده است. نتایج نشان داد بیشترین موارد نمونه گز آلوده از لحاظ میکروبی مربوط به گز با ۲۸% و کمترین آلودگی مربوط به گز با ۱۰% مغز بوده است و همچنین بیشترین علت آلودگی وجود قارچ و کپک می باشد همینطور از لحاظ وزن مغز موجود گزارش شده در نمونه ها گزهای ۱۰% بیشترین تخلف درصد مغز پسته و در نمونه های گز ۲۸% کمترین تخلف درصد مغز پسته طبق استاندارد مشاهده گردید و علت عمده آلودگی گز قارچ و کپک ناشی از مغز پسته های آلوده به قارچ و کپک تشخیص داده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.