مقاله بررسی ناهنجاریهای مادرزادی جنین منتهی به صدور مجوز سقط درمانی در اداره کل پزشکی قانونی اصفهان از سال ۱۳۹۰ لغایت ۱۳۹۳
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ناهنجاریهای مادرزادی جنین منتهی به صدور مجوز سقط درمانی در اداره کل پزشکی قانونی اصفهان از سال ۱۳۹۰ لغایت ۱۳۹۳ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ناهنجاریهای مادرزادی جنین منتهی به صدور مجوز سقط درمانی در اداره کل پزشکی قانونی اصفهان از سال ۱۳۹۰ لغایت ۱۳۹۳ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ناهنجاریهای مادرزادی جنین منتهی به صدور مجوز سقط درمانی در اداره کل پزشکی قانونی اصفهان از سال ۱۳۹۰ لغایت ۱۳۹۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ناهنجاریهای مادرزادی جنین منتهی به صدور مجوز سقط درمانی در اداره کل پزشکی قانونی اصفهان از سال ۱۳۹۰ لغایت ۱۳۹۳ :
تعداد صفحات :۵
مقدمه: همچون برخی کشورهای جهان، در ایران نیز از دیرباز سقط جنین به لحاظ فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و مذهبی موضوعی حساس بوده است. مطالعه حاضر با هدف بررسی اپیدمیولوژی قانونی توزیع و علت جنینی سقطهایی که توسط پزشکی قانونی مورد تأیید قرار گرفته و برای آنها مجوز قانونی انجام سقط صادر شده است، انجام گرفت.
روشکار: این مطالعه به صورت گذشتهنگر با رویکرد اپیدمیولوژی قانونی، بر روی دادههای سقط با علل جنینی در پزشکی قانونی استان اصفهان از سال ۹۳-۱۳۹۱ انجام شد. در این مدت در مجموع ۶۲۹ مجوز قانونی سقط به علل جنینی صادر شده است که پس از بررسی پروند سقطهای مذکور، دادههای مربوط به سن مادر، تحصیلات مادر، شهرستان محل سکونت، علت جنینی سقط و سن جنین استخراج و در فرم جمعآوری دادهها ثبت و سپس با استفاده از نرمافزار آماری SPSS (نسخه۱۸) با روشهای آمار توصیفی و روش تحلیلی رگرسیون مولتی نامیال تجزیه و تحلیل گردید. میزانp کمتر از ۰۵/۰ معنادار در نظر گرفته شد.
یافتهها: از نظر توزیع فراوانی اختلالات مربوط به جنین، ۲۳۳ موارد (۴/۳۷%) صدور مجوز قانونی سقط ناشی از اختلالات مربوط به سر جنین (cephalic disorder) ثبت شده است. دومین اختلال جنینی شایع هیدروپس فتالیس است که (۱۸%) ۱۱۳ مورد را در بر می گیرد. سومین اختلال، مشکلات کروموزومی یا تریزومیها است که شامل(۵/۱۳%) ۸۵ مورد میگردد. دیسپلازی اسکلتی با (۱۱%) ۶۹ مورد، چهارمین اختلال شایع و پس از آن تالاسمی ماژور با (۳/۷%) ۴۶ مورد قرار دارد.
نتیجهگیری: توزیع سقط جنین در شهرستانهای مختلف استان اصفهان بسیار متفاوت است و الگوی یکسانی ندارد. با توجه به بخش قابل توجهی از سقطهای جنینی که به پزشکی قانونی مراجعه نمیکنند و نیز مادرانی که مراجعه میکنند ولی موفق به دریافت مجوز قانونی سقط نمیشوند، تعیین سیمای واقعی سقط جنین در استان اصفهان به سادگی ممکن نیست.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.