مقاله بررسی دموگرافیک و ویژگی های مبتلایان به پدیکلوزیس سر در مشهد، یک مطالعه مبتنی بر جامعه


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی دموگرافیک و ویژگی های مبتلایان به پدیکلوزیس سر در مشهد، یک مطالعه مبتنی بر جامعه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی دموگرافیک و ویژگی های مبتلایان به پدیکلوزیس سر در مشهد، یک مطالعه مبتنی بر جامعه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی دموگرافیک و ویژگی های مبتلایان به پدیکلوزیس سر در مشهد، یک مطالعه مبتنی بر جامعه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی دموگرافیک و ویژگی های مبتلایان به پدیکلوزیس سر در مشهد، یک مطالعه مبتنی بر جامعه :

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: در برخی مطالعات پدیکلوزیس به عنوان یک بیماری مورد غفلت واقع شده و بازپدید مطرح شده است که علاوه بر ایجاد مشکلات مستقیم ابتلا، می تواند مسایل اجتماعی، افت تحصیلی و افسردگی را در مبتلایان در پی داشته باشد. این مطالعه با هدف تعیین عوامل دموگرافیک و ویژگی ها مرتبط با بیماری در مبتلایان به پدیکلوزیس سر در مشهد انجام شده است.
مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی، اطلاعات ۳۷۶۷ نفر از مبتلایان به پدیکلوز سر در مراکز بهداشتی درمانی مشهد در پاییز ۱۳۹۵ جمع آوری و با نرم افزار SPSS بررسی شد. توصیف داده ها با استفاده از جداول فراوانی و شاخص های مرکزی و پراکندگی و تحلیل داده ها با آزمون من ویت نی، کروسکالوالیس و کای دو انجام شد.
نتایج: از ۳۷۶۷ نفر مبتلا، ۳۳۶۲ تعداد نفر (۲/۸۹% ) زن بودند، ۱۸۱۰ نفر (۴۸.۷%) در گروه سنی ۱۲-۷ سال بودند. میانه سن مبتلایان در زنان سه سال کمتر از مردان بود (۱۰ در مقابل ۱۳ سال ، (۰۰۱/۰ pv<). تعداد افراد آلوده در خانواده پسران مبتلا بیشتر از دختران بود (۳ در مقابل ۱ نفر، ۰۰۱/۰ pv<). در ۲۹۴۵ نفر (۵۸.۵%) منبع آلودگی محیط مدرسه اعلام شد. روش ابتلا در ۱۹۶۴ نفر (۵۲.۱%) ارتباط با شخص مبتلا و در ۱۳۴۲ نفر (۳۵.۶%) استفاده از ابزار مشترک بود. تفاوت معنی داری میان سطح تحصیلات پایین تر و تعداد افراد آلوده در خانواده مشاهده شد(۰۰۱/۰ pv<).
نتیجه گیری: افراد سنین ۷-۱۲ سال و دختران بیشتر در معرض آلودگی هستند. بیشترین مکان احتمالی آلودگی، مدرسه و بیشترین نحوه آلودگی از طریق ارتباط با شخص آلوده بدست آمد. سطح تحصیلات پایینتر با ابتلای تعداد افراد بیشتر در خانواده مرتبط بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.