مقاله بهبود کنترل بیولوژیک کپک خاکستری سیب با استفاده از مخلوط جدایههای مخمر و سیلیکون و القای پاسخ های دفاعی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهبود کنترل بیولوژیک کپک خاکستری سیب با استفاده از مخلوط جدایههای مخمر و سیلیکون و القای پاسخ های دفاعی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهبود کنترل بیولوژیک کپک خاکستری سیب با استفاده از مخلوط جدایههای مخمر و سیلیکون و القای پاسخ های دفاعی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود کنترل بیولوژیک کپک خاکستری سیب با استفاده از مخلوط جدایههای مخمر و سیلیکون و القای پاسخ های دفاعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهبود کنترل بیولوژیک کپک خاکستری سیب با استفاده از مخلوط جدایههای مخمر و سیلیکون و القای پاسخ های دفاعی :
تعداد صفحات :۲۴
در این پژوهش جدایه مخمر A5 از گونهCandida membranifuciens و جدایه A6 از گونه Pichia guilliermondiiبه صورت انفرادی و مخلوط با سیلیکون (Si) برای کنترل بیماری کپک خاکستری سیب با عامل Botrytis cinerea مورد ارزیابی قرار گرفتند. آزمایش اثر غلظتهای گوناگون سیلیکون بر روی جدایههای مخمر در شرایط آزمایشگاه نشان داد سیلیکون سبب کاهش رشد مخمرها میگردد. همچنین سیلیکون مانع جوانهزنی اسپور قارچ عامل بیماری در غلظتهای بالای ۸/۰% w/v میگردد. نتایج آزمایشات در شرایط انبار نیز نشان داد مخلوط جدایه+ A5 سیلیکون ۲/۰درصد و جدایه+ A6 سیلیکون ۲/۰ درصد با قطر لکه برابر با ۸۷/۳ و ۴۸/۳ میلی متر در دمای ۴ درجه سانتی گراد و همچنین در دمای۲۰ درجه سانتی گراد تیمار +A5 سیلیکون ۲/۰ با ایجاد قطر لکه معادل ۲۳/۵ میلی متر، بیشترین کنترل کنندگی را نسبت به دیگر تیمارها به صورت انفرادی و مخلوط با سیلیکون دارند. توانایی مخلوط جدایه مخمر A5 و سیلیکون ۲/۰ درصد در القای پاسخهای دفاعی در بافت سیب نشان داد این مخلوط چهار روز بعد از مایه زنی عامل بیماری فعالیت آنزیم کاتالاز را کاهش میدهد. علاوه بر آن این مخلوط دو روز بعد از مایه زنی سبب افزایش فعالیت آنزیم پراکسیداز و ترکیبات فنلی نیز میگردد. مطابق نتایج این پژوهش مخلوط مخمرها بهمراه سیلیکون با افزایش القاء مقاومت در بافت میوه سیب، سبب بهبود کنترل بیولوژیک میگردند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.